Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

10 найпопулярніших брендів жіночих сумок

Категорії

1) Сумка Speedy від Louis Vuitton

Модель цієї сумки є однією з найпопулярніших у світі. Спочатку була випущена у коричнево-бежевому кольорі, але на сьогоднішній день випускається у різних варіаціях кольору з різноманітними візерунками.

Ця модель дуже подобалася Одрі Хепберн. Після того, як актриса знялася з нею у фільмі «Шарада», інтерес до цієї моделі збільшився.



2) Сумка Chanel 2.55

Назва цієї легендарної сумки лягла дата її створення – 2 лютого 1955 року.

Перша сумка, яку не треба було тримати в руках, а можна було, повісивши її через плече, легко забути про неї. Спочатку була надана тільки в класичному чорному кольорі, різні варіації з'явилися пізніше.

3) Сумка Lady Dior від Dior

Перша леді Франції піднесла цю модель сумки як подарунок принцесі Діані. Їй настільки сподобалася ця сумочка, що вона почала замовляти нові моделі. Завдяки Діані ця сумка стала ознакою розкоші та витонченості. Саме на честь принцеси цю модель назвали Леді ДІ.

4) Сумка Hermes Birkin

Сумка отримала назву на честь актриси та співачки Джейн Біркін.

В основу створення популярної сумки увійшла легенда про зустріч Джейн із главою модельного будинку Hermes в одному літаку. Джейн поскаржилася, що жодна з відомих моделей сумок не підходить їй, на що глава Hermes пообіцяв створити зручну та містку сумку спеціально для неї.

На сьогоднішній день, ця модель має найбільший борг лист очікування – від десяти місяців до шести років.

5) Сумка Hermes Kelly

У 50-х торба стала популярною серед багатьох видатних людей. Серед яких була і Грейс Келлі: її сумка від Hermes допомогла актрисі приховати свою вагітність від папараці. Цей момент був знятий на одному зі знімків та опублікований в одному з відомих журналів. Після цього модель сумки отримала назву Kelly.

Сучасна модель має кілька видів та виготовляється з різних видів шкіри.

6) Сумка Baguette від Fendi

Придумана дизайнером Сільвією Фенді сумка-багет швидко набула популярності. Особливість сумки полягає в тому, що її можна носити під пахвою, як раніше французькі жінки носили багети.

Модель стала ще більш популярною після появи на екранах Сари Джессіки Паркер, що тримає під пахвою сумку в серіалі «Секс у Великому місті».

7) Сумка Chanel Boy

Інтерпретація моделі Chanel 2.55.

Історія кохання Коко Шанель та Артура Кейпела, на прізвисько «Boy», надихає, модельєра та голову будинку Chanel – Карла Лагерфельда, на створення нової моделі.

Завдяки чіткій та лаконічній формі, модель поєднує в собі мужність та жіночність одночасно.

8) Paddington від Chloe

У 2005 дизайнер Chloe представила вінтажну сумку з потертої шкіри , що за формою нагадує «докторський» саквояжа і з невідповідно великим навісний замок, який укладений у шкіряне кільце.

9) CELINE PHANTOM / CELINE LUGGAGE

Дві візуально дуже схожі моделі. Відмінність у тому, що модель PHANTOM у розстебнутому вигляді виглядає більш масивно.

Модна і дуже містка сумка . Недолік полягає лише в тому, що модель представлена із надто короткими ручками, що не дозволяє носити її на плечі.

Також слід зазначити, що модель має велику колірну лінійку.

10) Le Pliage від Longchamp

Творець, Філіп Кассегрен, був так натхненний подорожжю до Японії та популярною там технікою орігамі, що після приїзду до Франції створив нову унікальну модель. Вона являла собою невелику сумку з нейлонової тканини зі шкіряними ручками . Особливість моделі була в тому, що її можна було скласти до розміру гаманця.

Згодом, ставши популярною, модель набула нової варіації, але вже із щільної шкіри.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email