Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

3 цікаві варіанти з чим носити сумку-клатч

Категорії

Така сумка зайняла свою нішу в жіночому гардеробі і є просто незамінною, якщо чекає вечірка, похід у гості до друзів чи відвідування театру. Крім того, залежно від розмірів та місткості, її ще можна без сумнівів носити щодня. З огляду на це не було б зайвим знати, з яким одягом гарно поєднується клатч .


Зі спідницями та зі строгими сукнями

Короткі спідниці, довгі в підлогу, прямі та дзвіночки, строгі та літні – до всього цього якнайкраще підходить невеликий стильний клатчик . Якщо низ не класичний, а ошатніший, то можна сміливо вибирати моделі сумочок з різними вставками, тканинними квітами, бісером, блиском і навіть вишивкою.

Такий варіант найкраще підійде для вечора, коли можна дозволити собі у виборі вбрання трохи свободи. Що ж до форми клатча , він може бути як прямокутним, і квадратним. Тут слід вибирати його, враховуючи особисті уподобання та те, наскільки він зручний. Але слід зазначити, що якщо йдеться про модель без ручок, то найзручніше виявляться все-таки сумочки-конверт, або овальні, або зроблені у формі прямокутника.

Зі суворими сукнями, призначеними для ділових зустрічей, роботи в офісі і т. д., відмінно поєднуються однобарвні, наприклад, чорні клатчі без елементів декору з тонкими ручками . Вони вигідно підкреслюють статус дівчини та надають їй вишуканості. А якщо ще й підібрати їх до сукні, то вийде безпрограшний варіант. Також під сувору сукню підходить клатч-трансформер , який, розгортаючись, перетворюється на практично звичайну сумку.



З діловими костюмами

Тим, хто воліє в одязі діловий стиль і носить класичні костюми, радимо звернути увагу на жіночий прямокутний клатч , зроблений гаманцем. Він ефектно доповнить найрізноманітніший діловий костюм - і брючний, і спідничний, а також вдало підкреслить серйозність та строгість образу.

Для шанувальниць ділового одягу відмінним варіантом стане також клатч у вигляді невеликого мішечка , зроблений з мережива. Підібравши його вдало до кольору костюма, вдасться зробити акцент на жіночності та урізноманітнити образ. При цьому допускається наявність маленьких металевих елементів на сумці, наприклад, логотипів та куточків.


З вечірніми сукнями

Неможливо придумати ансамбль гармонійніше, ніж вечірня сукня та клатч . Однак, якщо вибрати занадто велику або занадто маленьку подібну сумочку, можна зіпсувати весь образ. Тому оптимальним варіантом на такий випадок є жіночні моделі, прямокутні, круглі або квадратні.

Тут не має особливого значення їх форма, головне, щоб вони були доповнені прикрасами у вигляді страз, паєтків, мережива. Всі ці елементи допоможуть створити гарний вечірній образ і якнайкраще підкреслити всю витонченість дівчини. До вечірнього плаття також відмінно підійдуть сумочки з довгою металевою ручкою , покритою золотистою або сріблястою фарбою.

Клатч – це сумка на всі випадки життя, її можна носити, окрім як із сукнями, брюками та спідницями, ще під джинси та кофточки. Тому з чим би ви не поєднували її, але, природно, не зі спортивним одягом, ви завжди блищатимете.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email