Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

5 подарунків для дівчини, які стануть у нагоді

Категорії

Завдяки науковому прогресу, сучасна людина має можливість придбати різні пристосування, які роблять його життя значно комфортнішим. Напевно, наступне покоління не зможе уявити свій побут без цих «розумних штучок». Але на сьогоднішній день ці винаходи людства є радше дивовижними пристроями, ніж звичними речами.

Нижче будуть описані найбільш цікаві та корисні винаходи, необхідні кожній сучасній дівчині. Подавши такий подарунок, можна не тільки здивувати подругу, але й дуже її порадувати.


Сумка у сумці

Для кожної дівчини її сумочка схожа на валізу, в якій неможливо щось відшукати. Як правило, мобільний телефон виявляється лише тоді, коли починає дзвонити. А щоб знайти ключі, часом доводиться витрушувати весь її вміст назовні і вивертати навкруги. Для того щоб уникнути тривалих пошуків, всі речі повинні бути розкладені по окремих кишеньках, яких не завжди достатньо в жіночій сумочці. Саме для цього було придумано сумку-органайзер, габарити якої підійдуть абсолютно для будь-якої дамської сумочки.

Колготки зі шкарпетками

Такі колготки поєднують у собі відразу дві речі, дозволяючи комфортніше переносити зимові холоди. Крім того, вони дозволяють не витрачатися додатково на купівлю шкарпеток, які часто одягаються на колготки. Єдиним недоліком таких колготок є те, що їх не можна носити із відкритими туфлями. Тому вони не підійдуть для жінок, яким після приходу на роботу в офіс доводиться перевзутися.

Нетисні колготки

Будь-які жіночі колготки припускають більш щільну вставку в ділянці живота, яка після рясного прийому їжі нерідко викликає дискомфорт, а в деяких випадках і біль. Ця проблема жіночої статі вирішилася з появою колготок, що мають спеціальну еластичну вставку в ділянці живота, виготовлену з іншого матеріалу.

Устілки з підігрівом

Зими у наших широтах відрізняються особливою суворістю. Але на жаль, зимове взуття, що продається в магазинах, не завжди здатне повноцінно виконувати свої функції та захищати від холодів. Вирішити проблему допоможуть устілки, що працюють на батарейках і тепло, що виділяють. Таке придбання допоможе будь-яке взуття зробити теплим і комфортним.

Спідниця-трансформер

Така спідниця допоможе вирішити проблему з перевдяганням, якщо після роботи потрібно вирушити на вечірку. Адже, як правило, в офісних установах існує дрес-код, який передбачає певну довжину одягу. Така спідниця дозволить пристойно виглядати на роботі, носячи спідницю відповідної довжини. А ввечері після роботи можна відстебнути якусь частину і вирушити на вечірку у міні-спідниці. Ця спідниця має чотири довжини — від короткої до колін, які фіксуються блискавками, які надійно приховані під оборками. Дивлячись на таку спідницю, неможливо здогадатися, наскільки вона є універсальною.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email