Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Аксесуари для жінок та чоловіків для поточного сезону

Категорії

Цього сезону дуже модно носити гаманці та сумочки в тон, однакового забарвлення або виконані в одному стилі або з одного матеріалу. Підійдуть аксесуари зі шкіри змії, крокодила, страуса, ящірки, риби тощо. Особливий шик – це сумочки невеликих розмірів. І це незважаючи на те, що зовсім недавно у моді були великі сумки.

Таким же необхідним та стильним аксесуаром є рукавички. Зараз у моді мітенки. Мітенки – це рукавички без пальців. Якщо збираєтеся купити собі нові рукавички і хочете залишатися в тренді, віддайте перевагу мітенкам.

Звичайно, як аксесуар можна і навіть потрібно використовувати ремінь. Хорошу і дорогу річ видно з далекого, тому, купуючи собі ремінь, вибирайте яскраві та яскраві кольори – від чорного до яскраво-рожевого. Також ремінь можна вибрати з натуральної шкіри крокодила або ящірки, які особливо актуальні цього літа.

Тепер перейдемо до аксесуарів для чоловіків.

Такими є ремені, портмоне, портфелі, окуляри, кепки, наручний годинник і т.д. Давайте розберемося ближче, що потрібно купити чоловікові, щоб у цьому сезоні бути модним.

Чи не найголовнішою складовою чоловічого іміджу є наручний годинник. Вони можуть бути кварцовими, електронними та механічними. Є годинник із корпусом з алюмінію. Є й годинник дорожчий, зі сталі та латуні. Найдорожчі – годинник із титану. Та й виглядають вони також дорого. Їх скло виконане із сапфірового матеріалу. Цього сезону чоловіки повинні віддати перевагу саме таким годинникам.



Тепер перейдемо до найвишуканіших чоловічих аксесуарів, а саме – до запонок. Цього сезону будуть модними срібні або золоті запонки. Бажано, щоб вони були овальної форми. Чоловіки, запам'ятайте, що запонки обов'язково повинні поєднуватися з годинником і гармоніювати з краваткою. До нього ж і перейдемо.

Якщо хочете залишатися модними, то для ділового спілкування вибирайте краватки у спокійній гамі кольорів. А кольори, що кричать, навпаки, підійдуть для дружньої зустрічі або побачення. До краватки можна підібрати відповідний аксесуар – затискачі для нього. Але ви повинні вибирати затискачі для краватки так, щоб вони підходили до краватки, і, найголовніше, гармонували із запонками, і, якщо це можливо, з наручним годинником.

Сподіваюся, вам допомогла ця стаття, і якщо Ви скористаєтеся, то цього сезону ваші аксесуари точно будуть в моді!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email