Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Аксесуари – це наше все!

Категорії

Аксесуар – це ключова деталь гардеробу. Добре підібраний аксесуар здатний перетворити навіть найпресніше вбрання в оригінальний образ і в той же час вибір на користь невдалого акценту здатний убити навіть найшикарнішу сукню.

Поняття аксесуари поєднує в собі величезну кількість речей, які вже стали невід'ємною частиною нашого життя. Це головні убори, шарфи, хустки, краватки, окуляри, рукавички, парасольки, сумки , гаманці, портмоне, візитниці, ремені, пояси, біжутерія, ювелірні прикраси, годинник, який приносить не тільки естетичне задоволення, а й важливе практичне застосування.



За допомогою цих незамінних помічників можна дати не тільки нове дихання старим речам, що приїлися, але і скоригувати особливості фігури, зовнішність. Так тонкий пояс підкреслить талію, а яскравий шарф освіжить колір обличчя, велика сумка приховає великоваговість, а довгий ланцюжок додасть шиї витонченості. Та до того ж покупка однієї такої речі вам обійдеться набагато дешевше, ніж придбання повноцінної деталі гардеробу.

І так ви вже переконалися в корисності цих приємних дрібниць, але ще не визначилися, що з чим носити, тоді почнемо.

Які ж правила існують у виборі аксесуарів:

1.Чим простіше вбрання, тим яскравіші аксесуари. Основною функцією аксесуарів є надання закінченості образу, поєднання кількох яскравих елементів вносить дисгармонію у загальну картинку. Ошатне плаття і масивні прикраси це звичайно «дорого-багато», але аж ніяк не стильно.

2.Краще, менше, ніж більше. Образ має бути лаконічним. Один браслет або одна пара сережок здатні краще підкреслити вашу індивідуальність, ніж застосування того й іншого одночасно.

3.Форма вимагає. Одяг зі строгими геометричними лініями краще поєднується з прикрасами та сумкою з чіткими кутами та гранями. І, навпаки, м'які тканини, що летять, вимагають аксесуарів округлих за формою.

3.Доречність. Аксесуари повинні відповідати стилю одягу, пори року, заходу.

4.Кольорове коло. При виборі завершального штриха необхідно враховувати загальну колірну гаму.

5. Іноді забувайте про правила. Підбір аксесуарів – це творчість, а не математика.

Крім загальних принципів підбору деталей, слід також враховувати, що мода не стоїть на місці, і щосезону нам підносить нові ідеї використання тих чи інших речей, поєднань відтінків. Отже, що нам пропонують дизайнери в наступному сезоні:

Обідки. У цьому ключі вибір незмірно великий: від хитромудрих вінців царствених осіб до якогось подібності вінка.

Ланцюги. Використовуються як деталь обробки, і як самостійний елемент гардероба.

Смужки. Сумки , взуття та навіть підошва туфель перетворилися на справжню зебру.

Сумка-мішок-тепер не тільки зручно, але ще й стильно.

Ексцентричні окуляри. Чим чудовіше, тим краще.

Металик. Тема космосу ще не до кінця розкрита, 90-ті повертаються.

Сережки. Головна ставка на їхню помітність.

Рукавички знову у моді.

Орнамент.

І, нарешті, хотілося б помітити, що не треба ніколи забувати, що підбираючи те, що одягнути, ми безпосередньо висловлюємо свій внутрішній зміст. Тому, перш за все, варто враховувати те, що може допомогти нам вигідніше піднести себе і відповідає нашому уявленню про себе. Адже навіть наймодніші та найдорожчі аксесуари будуть виглядати фальшиво, якщо людина почувається в них некомфортно та скуто. Ще велика Коко Шанель сказала: «Якщо жінка погано одягнена, оточуючі запам'ятають її одяг. Якщо жінка одягнена добре, оточуючі запам'ятають її саму». Даруйте свою унікальність світу за допомогою оригінальних деталей, адже аксесуари містять багато засобів для самовираження.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email