Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Актуальність аксесуарів у повсякденному житті

Категорії

Чоловіки також не відстають від жінок. Гардероб чоловіка складається не лише з костюмів, штанів, сорочок та шкарпеток. До кожної сорочки має підходити краватка, яку потрібно вміти швидко та елегантно зав'язувати. В даний час у тренді стильні ремені, які промисловість випускає в широкому асортименті і кожен може дозволити собі те, що йому подобається.

Особливу красу жіночої талії може підкреслити як тоненький поясок, так і широкий пояс, виконаний зі шкіри або замінника. Він може бути прикрашений гарною, оригінальною пряжкою або камінням. Пояс може бути виготовлений на замовлення. Зараз багато дизайнерських компаній, які працюють персонально із клієнтом.



Який же чоловік уявляє себе без солідного гаманця. Успішний чоловік не може носити потертий гаманець або портмоне. На вітринах магазинів гаманці представлені у великій різноманітності. До елегантного костюма підійде модний та стильний гаманець, виготовлений зі шкіри. Солідний гаманець говорить про спроможність його власника. Жінки у виборі гаманця повинні визначити, чи гаманець підходить до сумочки.

Сумочок у жінки має бути кілька. Для повсякденного життя, для роботи, для виходу до театру. Суворий стиль ділової жінки визначає стиль її сумки. Інша річ театральна сумочка.

Зараз у моді такий аксесуар, як клатч. Ним користуються як жінки, і чоловіки. Чоловіки у ньому зберігають і банківські картки, ключі, гроші. Жінки в клатчі складають косметику, телефон, ключі і різну дрібницю (а раптом знадобиться).

Крім обручки багато хто одягає і печатки, і персні з камінням. В основному ці аксесуари виконуються із золота та срібла. Тут уже вибір чудовий. До нього можна додати і браслети, і ланцюжки. В ювелірних відділах можна підібрати як шикарний гарнітур, так і все окремо.

Безперечним фактом респектабельного чоловіка говорять дорогий годинник, який краще придбати в спеціалізованому салоні, ніж на ринку, де можуть підсунути фальшивку. Дорогий годинник служить гарною рекламою спроможності партнера, з яким проходять переговори.

Багато чоловіків люблять носити сорочки із запонками, які повинні підходити до основного тону сорочки або костюма в цілому. Запонки можуть бути виконані і із простого металу, і із золота або срібла. Окрасою до них може бути і звичайна емаль і дорогоцінне каміння.

Жінки зрідка теж дозволяють собі носити сорочки із запонками. Але найбільше перевагу вони надають ювелірним прикрасам. Це сережки, кулони, каблучки, браслети та ланцюжки. Стильна та впевнена жінка завжди правильно підбере собі аксесуари. Якщо ж немає впевненості у виборі покупки – на допомогу прийде продавець – консультант. Купуючи сережки, необхідно подумки уявити, з яким вбранням ці сережки гармоніюватимуть. Форма сережок у вигляді крапельки прикрасить обличчя із правильним овалом. Сережки з великим камінням не підійдуть маленькій особі і взагалі жінці з тендітною статурою. Якщо обличчя кругле, то краще купити сережки, які візуально звужуватимуть овал обличчя. Якщо, навпаки, форма обличчя вузька, то краще носити сережки круглої або овальної форми.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email