Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

«Багаж» чи якусь сумочку вибрати

Категорії

У справжньої леді сумок багато не буває. Задовольняючи наші запити, армія дизайнерів майстерно створює нові і нові моделі.

Якщо ви стежите за своїм гардеробом, то для вас важливо підібрати такий аксесуар, як сумка. Для справжніх модниць це декоративна деталь образу, а й функціональна річ. Модна сумка доповнить ваш образ, але має ще одне завдання вмістити те, що вам необхідно мати при собі. Давайте підберемо правильну сумку з урахуванням тенденцій цього сезону.

Сумки великих розмірів.

Сумки великих розмірів залишаються і цього сезону. Такі сумки добре доповнять робочий костюм, а завдяки своїй місткості незамінні для шопінгу. Рюкзаки у формі трапеції з безліччю кишень ідеально підійдуть активній дівчині. Сумка-тоут, незважаючи на свою місткість, залишається елегантною та акуратною. Кольорова модна гама у класичних тонах – білий, сірий, чорний та червоний та шоколадні відтінки з мотивами етно. Максі-клатч незвичайно великих розмірів, із зручним для долоні ремінцем.

На думку дизайнерів, маленька сумочка може піднести своїй володарці почуття легкості та гармонії. Сумки-браслети, сумки-кулони та всілякі міні-сумки підійдуть для недовгої прогулянки, не обтяжуючи свою володарку.

Сумки-валізи теж невеликих розмірів, у глянці та матові з різноманітної шкіри.



Колір сумки.

Не лише форма, а й колір сумки відіграє важливу роль. Відомі Будинки Мод порадували жінок широким спектром різних тонів. Чорний бездоганний, він залишається в тренді, добре виглядає з діловим костюмом і завжди поєднується з вечірнім вбранням. Червоний хіт цього сезону в одязі та, звичайно, в аксесуарах. Морські пейзажі та смужки, етнічні орнаменти та квіти.

Чим прикрашають дизайнери сумки.

Бахрома займе лідируючі позиції в нинішній колекції 2016 року. Бахромою прикрасили навіть радикюлі! Запорукою успіху буде яскравий принт та квіткові аплікації, плетіння, вишивка, яскраві коси, пишні пензлики, металеві заклепки, різноманітні шнурівки, дрібний бісер, великі намистини, дзеркальна мозаїка, етнічна вишивка та печворк. І разом з тим багато сумок дивовижної простоти і простого крою, здатних підкреслити вашу індивідуальність. Але не забувайте, що запорукою успіху є власний стиль та добрий смак, а сумка лише доповнення.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email