Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Базові сумки у гардеробі

Категорії

1. У гардеробі кожної дівчини має бути середня строгого чорного кольору сумка. Найкраще якщо вона буде зроблена з гарної шкіри, але якщо вам потрібно щось більш бюджетне, тоді не потрібно остерігатися шкірозамінника. У наш час на фабриках дуже якісно виготовляють сумки з даного матеріалу. Сумки таких моделей краще вибирати стандартної форми, і без будь-яких яскравих деталей, так ваша сумка підходитиме до будь-якого вбрання вашого гардеробу.

2. Ну а маленьку чорну сумку можна порівняти з усім відомим "маленьким чорним платтям". Вона підходитиме до багатьох речей, як для повсякденного життя, так і на будь-які урочисті вечори. Для створення яскравішого образу купуйте сумочки прикрашені стразами, або будь-якими елементами. 3

. Не варто забувати про класику жанру - світлі сумки середнього класичного фасону, наприклад трапеції. Така форма забезпечуватиме те, що сумка буде підходити до одягу. Вибирайте світлі, пастельні тони.

4. Племінні або текстильні сумки . Тут ви можете дати волю всій вашій фантазії та бажанням, тому що чим яскравішою і різнобарвнішою буде сумка, тим краще цей елемент образу буде поєднуватися з усім іншим. Але треба пам'ятати одне правило: хоча б один колір має бути таким самим, як і елемент усього вбрання.

5. Клатч. Досить простий, але стильний аксесуар. При виборі, ви повинні розуміти, для чого він вам потрібен, якщо для якихось виходів у світ, то найкращим рішення і буде взяти атласний клатч , але якщо ви збираєтеся його носити у звичайному житті, то спокійно можете вибирати яскраві або постільні кольори .

Краще щоб він був зі шкіри або шкірозамінника. Якщо ви придбаєте всі сумки цього списку , то вам більше не доведеться думати що, з чим одягти.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email