Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Біла сумка та догляд за нею

Категорії

Поради щодо вибору білої сумки

Якийсь час тому білий колір сумочки використовували тільки в теплу пору року, підбирали під легкий одяг. Однак сьогодні білу сумочку можна побачити в будь-яку пору року, тільки потрібно правильно поєднувати з текстурою тканини та одягом.

При виборі сумочки білого або світлого відтінку треба скористатися деякими рекомендаціями:

При покупці сумки білого або світлого відтінку дуже важливо, щоб вона виглядала красиво, важливо, щоб вона виглядала на свою високу вартість, також важливо, щоб у цьому аксесуарі всі елементи виглядали гармонійно, тому найкращим варіантом є використання позолочених і сріблястих замочків, блискавок, ланцюжків та ручок;

Світлі сумки великого розміру чудово виглядатимуть лише на пляжі;

Маленькі клатчі слід вибирати тільки жорсткої текстури або плетені шкіряними ремінцями, ці моделі чудово підійдуть під будь-який образ, літній легкий сарафан або офісний брючний костюм;

Не варто заощаджувати на покупці сумки , адже саме якісний аксесуар доповнить створений образ, доречно буде виглядати з будь-яким костюмом або сукнею.



Догляд за сумкою білого кольору

Після придбання сумки світлого кольору необхідно розуміти, що потрібен постійний догляд за нею. Аксесуар необхідно буде щодня протирати від різних забруднень, оскільки на білому кольорі видно навіть незначні цятки.

Якщо жіноча сумка виготовлена з м'якої шкіри , у складках буде досить багато пилу. Також з такою проблемою зіткнуться володарки сумок із пухкою структурою або виготовленою з тканини.

Найкраще протирати сумку білого кольору потрібно водним розчином з милом та невеликою кількістю нашатирного спирту. Після вологої обробки її треба висушити, покрити шаром рицинової олії або гліцерину. Також сумочку білого кольору слід двічі на місяць чистити капітально, промити всі зовнішні та внутрішні частини. Саме правильний догляд дозволить зберегти зовнішній вигляд жіночої сумки тривалий час.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email