Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Великі сумки – хіт сезону

Категорії

У середньої жінки в шафі причаїлися від п'яти до десяти сумок. Як мінімум: велика дорожня, клатч для вечірніх виходів, темна зимова, світла літня та грайлива пляжна сумки. Далі можливі варіанти: для клубу, для роботи, під джинси і т. д. Чи будуть вони в моді в 2017 році?

Цілком, якщо вони сріблястого кольору. Справа в тому, що цієї зими в тренді металева кольорова гама, а точніше сталевий металік. Крім того, червоне світло надане всім відтінку рожевого: від кольору фуксії до ніжно-коралового. І не потрібно піддаватися штампам і вважати, що це улюблений колір недалекої білявки з анекдоту. Дизайнери провідних європейських будинків цього сезону реабілітували рожевий повністю і дозволили йому поєднуватися з чорним, червоним, коричневим, синім, жовтим і, зрозуміло, білим.

До речі, класичні однотонно білі сумки теж модні.

Тепер про ручки. Вони можуть бути шкіряними, при цьому довжина значення не має. А можуть бути замінені ланцюжком, як легким і вузьким - для вечірніх сумочок, так і досить масивним і стильним - для повсякденного використання.

Мода на сумки взимку 2016-2017 досить провокаційна і пропонує жінкам віддавати перевагу великогабаритним розмірам. Великі та місткі сумки – писк сезону. Комусь це не сподобається, адже вага такої сумки завжди нагадуватиме про себе. Однак для ділової жінки це є великий плюс. Багато моделей здатні вмістити не тільки звичайну дамську дріб'язок, але навіть пристойних розмірів, планшет або ноутбук, а також папку з документами. Не доведеться носити спеціальний портфель для паперу або сумку для ноутбука. Незамінна така сумка під час подорожі. Наприклад, все, що може знадобиться під час тривалого перельоту, цілком спокійно вміститься у такій сумці.

При цьому, незважаючи на габарити сумки сезону, що наступає, виглядають гранично компактно і акуратно. Вони зовсім не громіздкі і аж ніяк не посягають на жіночність своєї власниці. Однією з різновидів великих сумок стане так звана сумка-бочки, що відрізняється циліндричною формою і великою місткістю, незважаючи на зовнішню скромність. Такі сумки вже були популярні лише кілька сезонів тому. І ті дами, які не встигли викинути аксесуар, що колись вийшов з моди, знову можуть витягти його з надр гардеробної і будуть у тренді.

З минулого сезону в нинішній плавно перекочували сумки середніх розмірів із двома ручками, які за формою нагадують квадрат. Саме цю модель рекомендують стилісти дамам із пишними формами. Також збережеться попит на сумки-листоноші з ручкою через плече та сумки-рюкзаки, такі популярні серед старшокласників та студентів. Цей молодіжний тренд підійде всім, хто віддає перевагу спортивному стилю або, так званому, міському унісексу.

Новою тенденцією також стане використання поряд із звичайним клатчем міні сумок. Вони рекомендовані для походів у нічний клуб, а також для жінок, у дамських сумочках яких немає нічого зайвого: косметика, кредитна карта, гребінець – і все.

Для затятих прихильників класики створено особливу лінію сумок. Класичну сумку французькі дизайнери рекомендують урізноманітнити різними прикрасами: бахромою, нашивками та рюшами. Такий аксесуар цілком підійде і дамі елегантного віку, анітрохи не компрометуючи власницю.

Як же підібрати сумку для нового сезону і з чим вона має поєднуватися цієї зими – ось питання, які, напевно, турбують багатьох модниць.

Відповідь модних європейських дизайнерів: сумки у майбутньому сезоні поєднуються з верхнім одягом за стилем та кольоровою гамою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email