Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Braccialini - оригінальні сумки яскравих кольорів

Категорії

У 1954 році було створено компанію. Її творцями були подружжя Браччіаліні - Роберто та Карла з Флоренції. Стабільний розвиток компанії здійснювалося близько 30 років, у період якого створювався її оригінальний стиль. У 1976 році чоловік Карли помер, і важко уявити, скільки сил їй довелося вкласти в те, щоб зберегти сімейний бізнес. Вона практично знову відтворювала компанію за допомогою своїх синів.

Карла Браччіаліні не тільки була творцем бізнесу, а й сама творила його неповторний стиль. Вона практично сама працювала над створюваними колекціями, маючи в помічниках лише кілька майстринь. Компанія працювала переважно зі шкірою, іноді експериментуючи з шовком та вельветом. Майже всі сумки прикрашалися напівдорогоцінним камінням та іншими декоративними елементами яскравих відтінків. Також особливістю бренду Braccialini було те, що Карла сама матеріалізувала свої ідеї в життя, а не запозичувала ідеї інших дизайнерів.

Також бренд Braccialini займався випуском зворушливих сумочок у формі риб, телефонів, автомобілів та будильників. Вони були по-дитячому наївними, але при цьому залишалися популярними та затребуваними, тому що в них не було тієї однаковості, якою кишить ринок торгівлі.

Найбільш незвичайні моделі Braccialini – це сумки-листівки. Вони також відрізняються особливою яскравістю. Їхньою особливістю є те, що малюнки на них створюються вручну. На цих милих сумочках можна побачити миттєво зроблене фото якогось міста або цілу картину.

Крім сумок компанія випускає гаманці, брелоки, парасольки та взуття. Середня ціна сумочки цього бренду – 900 євро. Багато хто подумає, що це занадто дорого. Але модниці з усього світу готові віддавати нереальні гроші за сумку у вигляді їжачка чи бегемота. І, напевно, тому марка Braccialini, як і раніше, залишається популярною.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email