Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Валіза, коробка, картонка та маленька сумочка

Категорії

Згадайте себе, куди б ви не збиралися, чи то відпустка чи ділова поїздка, невелика подорож до родичів чи просто тимчасова зміна обстановки, ви щоразу, збираючи речі, вирішуєте чим пожертвувати. Взяти кілька невеликих сумок або упаковати все в одну велику валізу і звільнити руки. Декілька порад, дозволять вам більш логічно підійти до вибору.

Якщо ви їдете у відпустку, виникає велика спокуса набрати якнайбільше речей, на всі випадки життя. Чи це так необхідно? Як правило, ви раз у раз зіштовхуєте з однією ситуацією, берете все, але одягаєте в кращому випадку пару - трійку комплектів.

Вирушаючи на відпочинок, звільніть себе, візьміть кілька речей за погодою, додатковий комплект тепліший, на випадок непередбачених катаклізмів, а також пару вихідних нарядів. Це значно зменшить ваш багаж. Не беріть домашніх речей, якщо плануєте зупинятися в готелі, як правило, всі вони надають халати.



А ось ділова поїздка вимагає більш серйозного підходу. Вам обов'язково знадобиться одяг для зустрічей та вечерь із партнерами. Проаналізуйте характер зустрічей та погляди людей, необхідно взяти лише те, що буде доречним.

Погодьтеся, від вашого зовнішнього вигляду багато в чому залежатиме перше враження ваших партнерів. Тут можна підстрахуватися та взяти кілька речей про запас. У такі поїздки найкраще брати велику і містку валізу . Він дозволить вам вільно розкласти речі та уникнути витрати часу на приведення їх у порядок після дороги.

Декілька порад при виборі багажу, якщо ви рухаєтеся поїздом або літаком. У поїздах, як правило, обмежене місце для зберігання валіз, приділіть особливу увагу габаритам. В іншому випадку, ви не тільки соромте себе поклажею посередині купе, але й завдасте незручності попутникам. Зберіть в окрему сумку предмети особистої гігієни, косметику та змінний одяг. Це дозволить вам на час подорожі забути про багаж і у вас все буде під рукою.

При перельотах літаків необхідно знати про вимоги, що пред'являються до багажу компанією - перевізником. І якщо у випадку з валізою, яку ви здаєте в багаж, вам може загрожувати лише доплата за перевагу. Те, неприпустимі речі в ручній поклажі, можуть доставити кілька неприємних хвилин під час огляду. Крім того, коли багаж зданий, а ручну поклажу не пропускають, вам нічого не залишається, як залишити зайве в аеропорту.

Збираючись на відпочинок або у відрядження, подумайте, може є сенс залишити все зайве вдома. Особливо звертайте увагу на дрібниці, які можна легко придбати в готелі або в місті.

( 0 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email