Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Що модно цього сезону?

Категорії

Давайте обговоримо кольори модної осені. По-перше, лідери осені стали яскравими, неординарними поєднаннями кольорових гам. Приділіть увагу таким кольорам як малиновий, синій, електрик, яскраво-золотий. Розбавте сірі дні осені своїм яскравим, незвичайним стилем.

Тепер перейдемо до взуття. Для початку вона має бути зручною. Тому дизайнери вирішили піднести нову модель, яка дозволить вам бути красивою і почуватися в ній себе комфортно. І головне догляд за нею буде легким та невимушеним. Взуття на сьогоднішній день модне на невисокому підборі, танкетці, широкі халяви, плоска підошва. Колірне рішення також буде сміливо яскравим.



Що стосується сумок, то цього сезону будуть актуальні витончені вечірні клатчі, сумки для вміщення покупок шопінгу, прямокутні для ділових людей, які зроблені у вигляді конверта, а головне хутряні сумочки, які підійдуть як для вечірки, так і для повсякденного носіння.

Цього сезону модно хутра та аксесуари. Писк моди - це об'ємний вгору куртки або пальто, вільного крою.

Наймодніші тканини металізованого матеріалу бронзового відтінку. Також вашому образу неординарність додасть кольчуги. Також цього сезону увійшли моделі складних текстур. Вечірні сукні, що нагадують кольчугу, якій надасть такий вигляд складне металізоване плетіння, порадують модниць.

Загадковості до вашого образу додасть пальто-накидка разом з рукавичками. Ще одна дивовижна модель пальта з оксамиту, велюру, замші. Дизайнери надали светри та пуловери у синіх відтінках. Колготки цього сезону модні різних кольорів, теж стосується і штанів. Вдало підібраний відтінок колготок дозволить змінити ваш образ. Вечірні моделі представлені із золотих кольорів. Особливий шик цього сезону додадуть шкіряні спідниці та сукні-олівець. Шуби різних кольорів також урізноманітнили колекцію сезону. Уподобання надаються більше синім відтінкам. Хутро як натуральне, так і штучне.

Наші поради допоможуть модницям виглядати цього сезону найбільш незвичайно. Успіхів вам у світі моди.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email