Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Що розповість ваша сумка?

Категорії

Розмір
Великі сумки віддають перевагу різнобічним і дуже працездатним особам. Такі сумочки, як правило, мають безліч кишень та відділень для зберігання всього необхідного.

Маленька сумка з тонким ремінцем стане найкращим варіантом для легковажного дівчинки. З такою людиною досить складно і в побуті, і на роботі. Важко концентруючись на потрібних моментах, ця дамочка завжди відволікається на особисті бесіди в робочий час і на будь-яку нісенітницю - у вільний.

Маленька сумка – конверт без ручки, навпаки, говорить про зібраність господині. Мінімум необхідного - і вперед до звершень!



Як носити
Ваша манера носіння сумки також може дещо розповісти.

Тримати сумку за ручки у витягнутій руці – отже, бути «рівною» у всіх сферах життя. На вас не накочують спонтанні емоції, ви стримані і все контролюєте.

Рука зігнута в лікті і сумка як би нанизана - ви прагнете бути на висоті у всьому. Така жінка постійна у своїх поглядах, дбає про свою репутацію, нікому нічого не доводить і в будь-якій ситуації виглядає на всі 100%.

Носіть сумку, тримаючи за куточок - ви самовпевнені, і часом занадто. Для вас є дві думки – ваша та неправильна. Зменште оберти і хоч трохи прислухайтеся до слів близьких - адже вони не можуть весь час помилятися.

Тримайте сумку під пахвою – ви гарна подруга. Не любите балакатися про чужі секрети, прямолінійні і в міру емоційні. Самостійність і цілеспрямованість допомагають домагатися свого життя.

Сумка одягнена через плече, не стискаючи руху рук – ви активні та життєрадісні. Вам легко встановлювати контакти з оточуючими, ви любите увагу та компліменти, бадьорі та легкі на підйом.

Відсутність свого стилю носіння сумки говорить про дратівливість та непостійність. Така жінка сама не знає, чого хоче від життя, часто змінює думку на протилежне, і часом сердиться на весь світ.

Про порядок
Тут все просто. Якщо кожна річ у сумці має своє місце – у житті те саме. Порядок починається з малого, і якщо ви постійно розриваєтеся між терміновим і необхідним – настав час міняти уклад речей. Буквально. Витрусіть весь вміст, викиньте непотрібний, а корисний «інвентар» розподіліть так, щоб все було під рукою будь-якої миті. І підтримуйте цей порядок постійно.

Будьте щасливі!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email