Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Діловий стиль: як вибрати одяг для офісу

Категорії

Основні речі для офісного гардеробу

Отже, у шафі кожної ділової жінки мають бути такі речі:

Спідниця. Оптимальна довжина - до коліна, хоча допустимі невеликі відхилення в той чи інший бік. Абсолютним фаворитом є спідниця-олівець. Хоча не варто обмежуватись тільки їй. Слід звернути увагу на такі моделі, як сонце-кльош, годі, спідниця-тюльпан. Можливі й елементи декору — гудзики, драпірування, шнурівка, кишені.

Плаття, Сукня. Самий жіночний елемент гардеробу лідирує і за умов офісу. Крім класичного плаття-футляра, вітаються і моделі із запахом, а також плаття-сорочки. До довжини сукні пред'являються ті самі вимоги, що й спідниці. Лінію талії можна підкреслити за допомогою тонкого ремінця лаку. Слід зазначити, що за кольором він повинен поєднуватися з іншими аксесуарами - сумкою та туфлями.

Штани. Наймоднішою моделлю для офісу є завужені штани довжиною по щиколотку. Вони чудово підкреслюють витонченість ніжок своєї господині. З такими брюками добре поєднуються як класичні човники, так і строгі, що нагадують чоловічі, черевики зі шнурками та екстравагантні лофери.

Піджаки. Краще, якщо в гардеробі ділової жінки їх буде кілька. Тоді можна буде підбирати піджак до спідниці або штанів, і щоразу виходитиме новий образ. Колір піджака має бути нейтральним. Найбільш ефектно виглядають приталені моделі.

Костюм. Класичний зразок ділового гардероба - костюм, що складається і з жакету і спідниці або штанів. За бажання традиційний приталений жакет можна замінити прямим вільним піджаком або подовженим жилетом.

Блузки. У представниці прекрасної статі, яка працює в офісі, має бути кілька класичних блуз, щоб можна було щодня їх міняти. Такі блузки повинні гармонійно поєднуватися зі спідницями та брючками, що є в гардеробі. Дуже актуальними є моделі з накладними комірами, складками, мереживними вставками, жабо, оздобленням з бусинок або бісеру. Вподобані кольори офісних блузок - білий, світло-блакитний, тілесний, пісочний, бузковий, ніжно-рожевий. На блузку зазвичай надягають кардиган, піджак або жакет.

Не зайвою у діловому образі буде і правильно підібрана біжутерія. Одна умова - вона не повинна бути надто яскравою.

Отже, діловий стиль не настільки суворий, яким здається здавалося б. До того ж треба пам'ятати, що на роботі увага товаришів по службі має бути зосереджена на професіоналізмі, тому офісне вбрання має бути лаконічним, але підібраний зі смаком.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email