Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Де найдешевше можна купити сумку зі шкіри в Україні?

Категорії

Як визначити якість сумки?
Якість сумки визначається за тим матеріалом, з якого вона зроблена. Навіть якщо це справжня шкіра, вона має пройти певну обробку. Якщо ця обробка була проведена неякісно, то сумка виглядає не дуже добре.

Багато залежить від того, як були проведені дубильні процеси. Тобто як були оброблені шкури тварин. Зазвичай у процесі використовуються такі компоненти, як порошок дуба чи сосна. Під час дублення шкіра також може зазнавати забарвлення.

Якісна шкіра повинна бути м'якою, приємною на дотик. Вона не повинна нагадувати вініл чи інші синтетичні матеріали.



Підкладка повинна бути м'якою та міцною, здатною прослужити не один сезон. Водночас вона має виглядати красиво. Це може бути шовк, атлас, батіст. Ці матеріали міцні та виглядають благородно.

Також дивіться якість швів. Вони мають бути рівними, без перепусток. Зазвичай, такі сумки шиють за допомогою капронової нитки, іноді це роблять вручну.

Блискавки
Це дуже важливий компонент сумки. Блискавки повинні працювати чудово, інакше сумка стане для вас марною. Вони повинні бути зроблені з металу, можливі вставки з нікелю або міді. Блискавка має бути приємною у користуванні, не застрягати при використанні. Купуючи, спробуйте відкрити і закрити блискавку кілька разів, щоб переконатися в тому, що вона працює справно.

Ручки
Ручки вашої сумки повинні бути зроблені з кількох шарів шкіри, також вони не повинні бути дуже довгими. Також важливо, щоб ручки були добре прикріплені до сумки. Якщо за допомогою швів, то ці шви повинні бути дуже міцними, також знадобиться ще один шар шкіри.

Догляд
Є дії, які потрібно робити зі шкіряним виробом. Це обробка за допомогою кондиціонера у тому випадку, якщо сумка намокла. Також ви не повинні дозволяти вашій сумці перебувати на сонці довгий час. Сонце може зіпсувати її колір та якість шкіри.

Якщо вам потрібно перевозити в сумці речовини, що розливаються і можуть потрапити на підкладку, вам потрібно запакувати їх ретельно кілька разів. Те саме стосується борошна і порошків.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email