Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки Осінь 2016

Категорії

Сумка – невід'ємний атрибут жіночий. Один із найважливіших аксесуарів. Вона завершує образ. Може як підтримувати основний стиль ансамблю, так і головним акцентом у ньому. Крім естетики, вона несе цілком практичне навантаження. Адже основне призначення – зберігання численних предметів, які мають бути щодня під рукою. Що вибрати з багатого асортименту?

Все залежить від того, скільки речей має поміщатись у сумку. Якщо їх у списку досить багато і вони габаритні, хорошим варіантом стане об'ємна сумка. М'яка, жорстка, або напівжорстка - справа переваг та загального стилю. Сумка може бути як на довгому ремені (через плече), так і з короткими ручками.

Багато моделей поєднують у собі і те, й інше: довгий ремінь йде в комплекті і, при необхідності, відстібається. Об'ємні сумки зараз на піку популярності. Зверніть увагу на актуальні кольори – темно-вишневий, насичено-смарагдовий та брудно-сірий. Постійні лідери класичної лінії – відтінки коричневого та чорного.

Невелика сумочка через плече - ідеальний вибір для активних жінок. Все потрібне під рукою і ніщо не сковує рухів.

Якщо з вибором актуальної моделі утруднення є один безвідмовний вихід - класика! Сумка з чіткими формами, короткими ручками актуальна у поєднанні з діловим костюмом, джинсами, спідницями та сукнями у стилі casual.

Наступний призер жіночий уподобань - клатч. Маленький та елегантний стане прикрасою вечірнього вбрання. Вінтажний шкіряний спокійних відтінків з лаконічними аксесуарами або без них підійде до повсякденного образу і для класичного стилю, і для спорт-шик. Головне правило - клатч, якого б фасону він не був, повинен відповідати кольоровій гамі костюма.

При бажанні бути в тренді важливо стежити за тенденціями, але основне правило сучасного життя - індивідуальність. Кожна жінка неповторна. Важливо створити свій унікальний образ. Красива модна сумка із якісних матеріалів стане гарною інвестицією. В ідеалі мати у своєму арсеналі кілька моделей різного кольору та розміру.

Сумки найчастіше пропонують у парі з іншим не менш важливим та, без сумніву, потрібним аксесуаром.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email