Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Ідеальна сумка – яка вона?

Категорії

2016 р. наповнений безліччю нововведень у цій галузі моди. Дизайнери всього світу представили свої яскраві, оригінальні, сміливі та навіть трохи дивні моделі. Однак кожна з них точно знайде своїх шанувальниць.

Рюкзаки

Безумовно, вони на гребені хвилі успіху та затребуваності у 2016 р. Кожна відчайдушна модниця зустріне свій ідеальний рюкзак. Різноманітність моделей здатна закрутити голову. Тут і грушоподібні і дуже місткі рюкзаки з безліччю кишень, і класичні, виготовлені з однотонної шкіри. Не можна не звернути уваги і на міські моделі яскравих кольорів, з бахромою та аплікаціями.

Відразу кілька сумок

І це справжній хіт майбутнього сезону. Мабуть, дизайнери не знали чим здивувати громадськість і подали ідею носити комплект з кількох сумок різного розміру одночасно. Причому це може бути непросто дорожній тандем (рюкзак + валізка), а варіант на кожен день, наприклад, велика безформна сумка і клатч або невелика валізка. Головне, щоб аксесуари були справжніми родичами, тобто виготовленими з одного матеріалу та виконані в однаковому стилі.

Total look

Ідея була ґрунтовно просунута модним будинком Chanel. Для тих, хто не знає, вона полягає у досконалому повторенні сумкою принта одягу. Total look досяг величезного успіху після показу моделей осінньо-зимового сезону. Тепер настала черга літа досягти тієї ж планки популярності.


Мініатюрні сумки

Це здивування сезону! Як можна взяти з собою сумочку, яка більше нагадує чохол для смартфона? А світила моди вважають, що це лише покращить ваш день, адже не треба тягати із собою часом непотрібні тяжкості. Міні-сумки можна носити на шиї, як кулон чи зап'ястя, як браслет. Вони додають образу легкості та невимушеності.

Скрині

Їм віщують справжню славу і обіцяють народне кохання в 2016 р. Особливо цікаві моделі зі шкіри рептилій, до того ж модельєри обіцяють випустити валізи зі спеціальними відділеннями для зберігання телефонів, зарядок та інших гаджетів, так необхідних у сучасному світі.

Сумка – уособлення самої жінки. У 2016 р. кожна представниця слабкої половини людства зможе знайти свій єдиний та неповторний аксесуар.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email