Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Історія сумок – звідки взялися ці предмети важливої потреби

Категорії

Заглибимося в історію. Приблизно в 14 століття з'явилися перші сумки , які вішали на пояс переважно лише чоловіки. Вони клали туди будь-яку важливу дрібницю під тип прикрас та монет. Виглядають вони як звичайні мішечки. Незабаром і жінки почали їх носити. Але вони носили їх не на поясі, а просто ховали у спідницях.

Цікавим фактом є те, що навіть тоді жіночі сумки створювалися з різних матеріалів , дешевих і дорогих, що підкреслювали статус власника. Але, як і в наш час, про зовнішній вигляд сумок замислювалися здебільшого саме дівчата. Після появи кишень чоловіки практично повністю перейшли з сумок на них.

Приблизно в 16 столітті сумки стали зовсім окремим елементом гардеробу , і так як на той час усі дівчата вміли рукоділити, воно самі створювали свої шедеври. На той момент найдоступнішим матеріалом була звичайна шкіра. У той період виникли різні сумочки всіх розмірів і форм.

Бомбою 18 століття стала сумочка квадратної форми на шнурку. Її назвали рідікюлем. Тоді кожна почесна дама мала мати таку сумочку, і навіть не одну. Модниці тих часів вважали, що для кожного вбрання має бути своя окрема сумочка, що підходить до нього. Але так, як змінюється мода на інші речі, змінилася мода і на сумочки. Люди почали розуміти, що практичність теж важлива, і почали виготовляти сумочки більш практичних форм.

Вони були для роботи, для прогулянок, поїздок тощо. Ну і 19 як став віком створення промислових сумочок . Найпершими та найпопулярнішими творцями стали Hermes та Louis Vuitton, які популярні й донині. Але навіть незважаючи на шалену популярність цих компаній, а багатьох дівчат не було можливості купувати їх, тому вони продовжували виготовляти їх самі.

Так все дійшло до нашого часу. Завдяки такій популярності даних аксесуарів, фірм, що їх виробляють, стало дуже багато, а купити їх набагато простіше.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email