Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як має одягатися ділова жінка?

Категорії

Рукавички: достатньо потрібною частиною гардеробу є рукавички, головне, щоб ваші рукавички підходили за стилем до одягу з якісних матеріалів.

Окуляри: для роботи бажано брати зручні окуляри, що підходять під ваш стиль, вони повинні бути зроблені з металу, оправа не повинна бути широкою… А ось на літо потрібно вибирати окуляри з максимально маленькою оправою, затемненими стеклами, але не кольоровими, так-же варто забувати про відсутність прикрас, т.к. ви все-таки ходите не на дискотеки…



Прикраси: У першу половину дня і вдень прикраси повинні бути відносно скромними, ближче до вечора краще одягати дорожчі прикраси. Вони повинні бути строгими, бажано без дорогоцінного, напівдорогоцінного каміння, такі прикраси підходять більше для романтичного стилю.

Тепер поговоримо про одяг:

Взуття: само собою, не повинно бути різних кросівок та подібних до них. Вибирайте туфлі з тонким підбором, з елегантними вирізами, босоніжки рекомендується брати із закритими носами… Взимку носіть чоботи на невисокому підборі. Уникайте блискучих прикрас, т.к. ви знову ж таки не на дискотеку йдете ... Вибирайте взуття, що підходить по сезону і стилю вашого іншого одягу.

Для роботи: вибирайте те, що вам підходить за професією, менеджер, юрист, бухгалтер, керівна посада. Одяг повинен виглядати на вас добре, він вам повинен бути личить і відповідати місцю, куди ви йдете. Ви повинні виглядати пристойно, зібрано та впевнено, не повинно бути нічого зайвого, але й зовсім суворо теж не треба.

Романтичний стиль: для романтичного стилю вдягайте легке вбрання, не треба на себе натягувати сорочку, жакет, штани… Одягніть щось легше. Можна легше поставитися до прикрас і одягнути щось велике і красиве: різні бантики, кокіле, волани, мереживні вставки, манжети. Треба подумати куди ви збираєтеся йти, на побачення, на зустріч однокласників, на корпоратив і вже слідуючи з цього робити свій вибір в одязі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email