Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як носити бордо?

Категорії

І ось зараз восени стає популярним колір бордо, якому модні журнали присвячують розвороти з яскравими фотографіями з модних показів. Цей вишуканий колір особливо вітається при виборі сумок та взуття. Палітри відтінків тіней провідних модних брендів також включають бордо тіні в must-have набір. Таким чином, скласти ансамбль улюбленій сумці не важко.




Яку фактуру поєднують із кольором бордо?

Осіння тема традиційно звертає нас до м'яких, приємних при зіткненні зі шкірою тканин. Восени так хочеться тепла та затишку, і цей факт диктує певні вимоги. Сумка із м'якої замші стає фаворитом сезону. Така фактура ніби посилює колір, робить його візуально ще глибшим, а неоднорідність фактури при переливах від темного до світлого створює ефект розкішного матеріалу.

Замша кольору бордо чудово поєднується із золотистими елементами оздоблення та фурнітурою: замочками, логотипом, брелоками на ремінці, замочками. Переливи деталей викликають асоціації зі східною тематикою, проте простота форми виробу може надати сумці вишуканого вигляду .

Традиційно восени оживають матеріали з натуральної шкіри, які влітку здавались надто важкими. Колір бордо посилить натуральна або штучна шкіра змії та ящірки. Хижі фактури врівноважує лаконічність форми та відсутність зайвого декору. Разом з тим, в екземплярах для вечора підійдуть поєднання такої шкіри зі сріблястою або лаково-чорною обробкою. Доповнений такими ж туфлями кольору вина бордового комплект буде виглядати особливо вишукано.


З чим носити сумку кольору бордо у повсякденному житті?

У повсякденному житті найкраще вибрати сумку не дуже строгої форми , наприклад, із сумкою-пакетом вам буде дуже зручно ходити за покупками. На виставку можна взяти якийсь невеликий мішечок на зав'язках. При цьому до образу можна додати ще один бордовий елемент на вашу думку – туфлі або шарфик.


Як носити сумки етнічного стилю?

Етнічний стиль знову у моді! Це гасло модних показів осінь-зима 2015 змусило всіх модниць світу спрямувати у пошуках оригінальних етно-речей для поповнення гардеробу. Вибір виявився воістину грандіозним. Це топи та блузки, сукні та шарфи, пальто та жилети, виконані з використанням різноманітних народних мотивів – візерунків, принтів, колірних поєднань. Як уберегтися при цьому від несмаку та зайвої квітчастості.

Комплект для сумки в етнічному стилі просто потрібний. Тоді образ буде гармонійним та цілісним. Якщо сумка виконана в етнічному стилі, але має просту, лаконічну форму типу сумки листоноші, то вона відмінно підходить для таких же ботильйонів. Колірні рішення при цьому не повинні бути ідентичними, але взаємодоповнюють, розрізняючись на кілька тонів.

Ідеально така сумка виглядатиме з пончо, богемною блузою або сукнею . Вітаються етно-прикраси: кольє, браслети, каблучки. Мають значення та матеріали, з яких виготовлені предмети гардеробу та аксесуари. Добре виглядають натуральні тканини, вироби з бавовни, хутра, вовни та шовку, шкіряний та замшеві речі.

Якими є основні правила при виборі сумки в етнічному стилі?

Розглядайте сумку як акцент у гардеробі, вибираючи незвичайний принт чи фактуру, що нагадує етно-візерунок.

Поєднуйте оформлення, декор сумки з аналогічним в одязі, головному уборі або манікюрі, не намагаючись одягнути все і відразу. Доповнюйте образ шаллю, шарфом, хусткою в етнічному стилі при виборі однотонного гардеробу та взуття. Деталі посилять етніку, але не перевантажать весь образ.

Використовуйте різні тканини у наповненні образа. Одночасно можна надіти шкіряні однотонні чоботи, шовкове плаття нюдового відтінку, вовняне пальто в строкатих принтах етно-тематики та замшеву сумку з елементами аналогічного декору. Ефектні етно сумки добре виглядають, коли один елемент гардеробу виконаний в аналогічному етно-форматі.

Селянські блузи хороші з сумками, що нагадують кошик, техніка печвокр у вбранні підходить сумці з аналогічним принтом, ковбойські черевики чудово виглядають за наявності шкіряної або замшевої темно-коричневої сумки через плече на товстому ремінці .

Етнічний стиль не терпить ординарності та посередності. Залишайтеся життєрадісною, сміливою, екстравагантною, люблячою пригодою та сюрпризами. Саме така дівчина знайде застосування сумки в етнічному стилі .

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email