Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як перетворити звичайне плаття у вечірнє вбрання?

Категорії

Щоб зберегти свою ділову репутацію, не варто порушувати прийнятий у вашій фірмі діловий стиль одягу і приходити на роботу в яскравому вбранні.

Можна скористатися рядом прийомів для перетворення ділової сукні на розкішне вбрання.



Ось ці правила:

1. Якщо на вечір після роботи намічено захід, і потрібно відповідно виглядати, щоб не порушувати офісний стиль, варто надіти сувору сукню з трикотажу. Відмовтеся від присутності будь-якого його декорування у вигляді страз, рюшок, бантів і таке інше. Найправильніший вибір – сукня у класичному стилі одного кольору. Після закінчення роботи ряд нескладних дій перетворять образ.

2. Аксесуари.

-Додайте своє вбрання біжутерією. Вибір сережок може впасти на довгі моделі або елегантні елегантні гвоздики. Витончені браслети можуть бути різної ширини. Шию прикрасять кольє незвичайний ланцюжок або намисто. Вибирайте ті прикраси, що вам йдуть. Цілком доречні яскраві та незвичайні аксесуари. Не бійтеся експериментувати.

- Підбираючи аксесуари, не забудьте поміняти сумку на маленький клатч кольору металік.

3. Освіжіть та додайте яскравих фарб у ваш макіяж.

Червоний колір помади, підведений ефектні тіні стрілки, накладені на повіки, додадуть свіжість вашому обличчю, приховавши сліди втоми. Здогадатися, що ви тільки нещодавно пішли з роботи буде неможливо.

4. Взуття.

Аматоркам носити з метою комфорту туфлі-човники без підборів, варто замінити їх вечірніми туфлями на шпильках.

Така заміна в одну секунду змінить ваш вигляд. Категорично не варто приходити на торжество в чоботях чи взутті, в якому ви ходите на роботі.

Дисбаланс між елегантним вечірнім вбранням та щоденним взуттям одразу ж кинеться в очі навколишнім. Залежно, куди ви йдете в шикарний ресторан або нічний клуб, прихопите з собою на роботу туфлі на шпильці або яскраві модні босоніжки.

Отже, ці нехитрі хитрощі не займуть багато часу. Зберігши в робочий час правила дресс-коду, ваші плани не будуть порушені. Діловий суворий образ з легкістю зможе бути змінений на розкішне вечірнє вбрання за короткий час. Ви виглядатимете не гірше за тих, хто витратив не одну годину на примірки та відвідування перукарень та салонів краси.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email