Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як підібрати сумку до одягу та взуття

Категорії

Якщо спитати у жінки, без чого її гардероб буде порожнім, вона відповість без сумки. Їх має бути кілька. Різних відтінків та різного розміру, тоді можна буде закінчити будь-який образ. Купуючи сумку, потрібно знати, з чим її можна носити.  

Сумка має підходити до стилю жінки. Залежно від образу, що створюється, вона може бути світлою або яскравою, з декором або без нього.  

Як вибрати сумку свого стилю?

Існують універсальні сумки. Підійдуть для повсякденного образу, робочого дня або зустрічі з друзями. Таку сумку можна поєднувати з багатьма образами.

Суворі сумки призначені для ділових зустрічей. З не можна поєднувати зі спортивним одягом.  

Стиль романтик призначений для літа чи вечірнього виходу.  

Підбираючи аксесуар, потрібно подумати розмір сумки. Елегантна маленька сумка добре поєднується із тонкими речами. Але її не можна носити з пуховиком або дублянкою. А ось клатч підійде до шуби. Однак тільки для походу в ресторан чи світський захід.  

Що стосується кольорів, то для одягу в світлих тонах ідеально підійде сумка бежева.  

Кремовий костюм добре виглядає із сумкою м'ятного кольору. А ось чорний колір у цьому образі буде недоречним.  

Можна зробити ансамбль з одягу та сумки одного кольору. Щоб трохи урізноманітнити палітру, можна брати відтінки світлішого або глибшого кольору. Наприклад, зелена сукня добре виглядатиме зі світло-зеленою або салатною сумкою.  

Добре виглядають контрастні тони у поєднанні з декількома аксесуарами. Це може бути ремінь чи головний убір. Головне, щоб їх було небагато. Легко підбирати сумку, коли одяг однотонний. Тоді сумку можна зробити яскравою плямою, акцентуючи на ній увагу. А ось для одягу, який рясніє відтінками, сумку потрібно підбирати ретельніше. Це має бути один із відтінків, які присутні в одязі.

Підбираємо сумку до взуття

Донедавна вважалося, що сумка та взуття мають бути в єдиній колірній гамі. Класичний варіант саме це має на увазі. А ось для різноманітності та надання образу інтриги, можна підібрати відтінки, які абсолютно не поєднуються.  

Під черевики сірого кольору можна підібрати сумку блакитного не надто яскравого відтінку. Коричневий часто поєднують із кольором кави з молоком.  

Стилісти радять дотримуватися деяких правил, які допоможуть зробити образ актуальним, красивим та яскравим.

Стиль

Це важливий момент у виборі сумки. Не можна одягати кросівки та поєднувати їх з редикюлем чи клатчем. А туфлі на підборах – із рюкзаком.  

Розмір та форма  

При виборі сумки варто звернути увагу на розмір. Вибір сумки залежатиме і від жінки. Надягаючи строгі туфлі, потрібно підібрати сумку середнього розміру. Якщо ж має бути шопінг, то краще взяти об'ємну сумку через одне плече. Для вечірньої сукні потрібно придбати клатч, який буде задекорований камінням, стразами чи паєтками.  

Текстура  

Однакова текстура повинна бути у взутті та сумці. Відмінним варіантом стане комплект із замшу. А привернути увагу можна за допомогою цієї ж сумки та лакового взуття. Добре поєднується зі шкірою текстиль, особливо восени.

Колір  

Тим, хто боїться експериментувати, можна залишити класичний стиль, тобто ансамбль із сумки та взуття буде одного кольору. Інші жінки можуть поєднати різні відтінки в один образ. Наприклад, зелений із жовтим, синій із червоним. І навіть рожеву сумочку поєднати з бежевим відтінком.  

Жіноча сумочка – це аксесуар, який є у кожної жінки, незалежно від віку та становища. Нехай у гардеробі буде і клатч, і сумка-мішок, і сумка для шопінгу. Головне, не забувати при цьому про канони стилю та краси. Тоді і образ вийде закінченим, а жінка виглядатиме шикарно.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email