Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно та швидко вибрати стильну сумку?

Категорії

Орієнтуючись, в першу чергу, на зовнішній вигляд цього аксесуара багато жінок упускають його практичні властивості. Тому часто трапляється так, що незабаром після покупки настає розчарування.

Адже привабливий зовнішній вигляд не зможе компенсувати незручність сумки, якщо, звичайно, не йдеться про сумочку для особливих випадків , не призначену для носіння у повсякденному житті. На що слід звертати увагу при покупці сумки , щоб потім не лаяти себе за неправильно зроблений вибір?

Для початку слід переглянути свій гардероб. Взагалі, це необхідно робити регулярно для того, щоб не виникало ситуацій, коли речі начебто складати нікуди, але й одягти нічого. Періодично потрібно позбавлятися речей, які вже давно не носяться або ж не носилися ніколи, речей, які втратили нормальний зовнішній вигляд у процесі носіння. Коли залишається лише базовий гардероб і невелика кількість яскравих, незвичайних речей для особливих випадків, то вибір сумки помітно спрощується.

Найбільш практичними та універсальними є сумки класичної форми чорного, темно-синього та бежевого кольору .

Однак найкраще, якщо в гардеробі будуть присутні:

Чорна сумка середнього розміру. Бажано, щоб це була проста модель із мінімальною кількістю прикрас або взагалі без них.

Маленька чорна сумка. Для урочистих випадків прекрасним доповненням будуть паєтки, намистини, стрази. Для повсякденного носіння - мінімум декору або його відсутність.

Текстильна сумка . Тут, зазвичай, доречні яскраві принти.

Невелика сумка світлого відтінку. Найкраще прямокутної форми.

Що стосується матеріалу, то в холодні пори року кращі сумки з натуральної або штучної шкіри та замші. Влітку також доречні текстильні, пластикові та плетені сумки.

Визначаючись із розміром сумки, необхідно враховувати як свої потреби і звички, а й комплекцію, зростання. Наприклад, дівчатам невисокого зросту краще відмовитися від сумок із короткими ручками, щоб не здаватися ще меншим. Власницям пишних форм слід уникати як великих, так і маленьких сумок, здатних підкреслити громіздкість фігури. Абсолютно всім підходять прямокутні сумки середнього розміру із двома ручками.

Навіть якщо сумка здається ідеальною за зовнішніми параметрами, поспішати з її покупкою не варто. Добре було б звернути увагу на її вагу. Якщо навіть у порожньому вигляді сумка важка, то, склавши в неї всі необхідні речі, довго носити таку сумку буде втомливо.

Погано, якщо в сумці не виявиться внутрішніх кишень. Їхня наявність помітно спрощує пошук дрібних предметів усередині. Дуже зручно коли є відділення для документів, ключів, мобільного телефону.

Звичайно, важлива якість. Варто придивитися до швів, вони мають бути рівними. Підкладка має бути виконана з м'якої та міцної тканини. Краще, якщо це буде нейлон або капрон. Фурнітура має бути виконана з металу, блискавка закриватися легко. Слід звернути увагу на кількість фурнітури. У якісних сумках її зазвичай мінімум і вся вона має призначення. Велика кількість застібок та заклепок найчастіше говорить про поганий смак власниці сумки.

Щодо брендів, то однозначно варто відмовитися від «реплік», тобто підробок під сумки іменитих дизайнерів та модних будинків.

Краще зробити вибір на користь якісної сумки маловідомого бренду , наприклад , фабрики сумок-МІС .

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email