Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно підібрати жіночу сумочку?

Категорії

Чим менше у вас фігура, тим менше сумка, але все ж таки не варто брати дуже великі ділові сумки . Вони практично нікому не підходять і правильно поєднати їх із нарядом досить складно.

Далі у статті буде описано, які види сумочок краще виглядатимуть залежно від стандартних типів фігури.

Якщо у вас фігура виду "пісочний годинник", то вам підійде сумка з ручками середньої довжини або клач . Використовуючи ці сумочки, ви приділяєте більше уваги перевагам фігури.



Маючи тип фігури "трикутник" вам підійде сумка на короткому ремінці . Це кидає до уваги лінії плечей, збільшуючи їх обсяг та створюючи при цьому пропорцію фігури. Ваша сумочка має бути або на рівні плечей, або на рівні грудей

За наявності округлої форми найбільш гармонійною буде сумка, що має графічні форми. Але не варто брати сумки пересічної форми. Краще взяти річ стандартної прямокутної форми.

Для власників форми тіла типу "перевернутий трикутник" насамперед необхідно додати більше пропорційності. Тоді Вам не варто купувати сумку на коротких ручках . Вони ще більше розширять плечі, що зроблять акцент на цьому плюсі фігури. Найкраще брати сумку на довгому ремінці. Якщо у вас вузькі стегна, краще носити сумку горизонтально на рівні стегон, ліктя.

Якщо у вас тип фігури прямокутник, то краще взяти сумки м'яких обрисів. Не потрібно брати сумки, що мають суворі геометричні форми, тому що вони навпаки нададуть формі більшої строгості. Краще купити недорогу сумку круглої, напівкруглої форми. Вона гармонійніше виглядатиме.

Маючи "круглий" тип фігури не варто брати маленькі мініатюрні сумочки або клатчі . Краще підібрати сумку, яка буде розташована на рівні ніг. Сумка має бути вертикально спрямованою, яка у свою чергу візуально витягуватиме силует фігури.

Підведемо підсумки.

У цій статті був короткий опис про підбір сумочки на кшталт фігури . Але не варто забувати, що це просто стаття і суворо дотримуватися її рекомендацій не варто. Для кожної людини потрібний індивідуальний підхід.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email