Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно вибрати гарну жіночу сумочку?

Категорії

Витрачати занадто велику суму грошей на покупку сумки для роботи або повсякденного носіння не варто. Навіть найякісніші матеріали можуть втратити свій зовнішній вигляд уже за рік. А ось для покупки клатчу, який носитиметься лише з особливих випадків, можна виділити велику суму.

Розмір жіночої сумочки підбирається лише з потреб. Хоча в деяких випадках можна піддатися віянню моди і купити велику сумку, при цьому, не маючи потреби в таких розмірах. Головне завдання кожної жінки при покупці сумки - підібрати такий колір, щоб він підходив під більшу частину гардеробу. Перш, ніж вирушити по магазинах у пошуках потрібної моделі, варто ще раз переглянути свій гардероб, і подумати які б кольори доповнювали та підкреслювали стиль того чи іншого вбрання.


Звичайно, найкращим варіантом буде мати кілька сумочок під різний гардероб, проте не завжди така можливість представляється. Часта помилка жінок – вважати, що сумка чорного кольору може підійти під будь-який одяг. Це не так. Наприклад, якщо дівчина, одягнена в яскраве вбрання, носитиме просту чорну сумку, з боку це виглядатиме повним несмаком. А ось до ділового костюма або неяскравого повсякденного одягу, сумка чорного кольору, підійде якнайкраще.

Підібрати фасон сумочки, не така вже й важка задача. Для початку, найкраще, взяти кілька свіжих журналів із модою або подивитися в інтернеті, які тренди актуальні цього року. Хоча можна обійтися і без цього. У більшості магазинів, а також на ринках, продавець завжди підкаже, до якої колекції відноситься модель. Зазвичай, у колекціях одного року представлено багато різних фасонів. Вибір зазвичай залежить від сумісності з основним гардеробом.

При виборі жіночої сумочки, звичайно, треба звернути увагу і на якість виробу. Всі шви повинні бути рівними, без ниток, що стирчать. Замки повинні ідеально закриватися та виглядати надійно. Підкладковий матеріал за якістю не повинен поступатися зовнішнім оздоблювальним матеріалам виробу.

Ще один важливий критерій сумочки - зручність її носіння. При виборі варто подивитися на довжину ручок та ременя, непоганий варіант, якщо довжина регулюється. Варто також знати, що коли дівчина носить сумку в прямій руці, перехожі звертатимуть увагу на її ноги. Якщо аксесуар висить на зігнутій руці – увага акцентуватиметься на стегнах. Сумочка, що висить на плечі, привертає увагу до грудей дівчини.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email