Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно вибрати сумку для жінки з пишними формами?

Категорії

Нинішня індустрія моди орієнтується на жінок із ідеальною фігурою, яким у принципі підходить будь-який фасон та колір цього аксесуара. Але що робити жінкам з більш пишними формами?

Чи не фігура прикрашає зовнішній образ, а образ прикрашає фігуру. Керуючись кількома простими правилами під час виборів жіночої сумки , будь-яка жінка зможе підкреслити переваги своєї постаті, не акцентуючи увагу до її недоліках.

1) Як правило, головна перевага пишної фігури – це великі груди. Тому не варто звертати увагу на нижню частину тулуба. Відмінним варіантом стане сумка з короткими ручками , яку можна носити на згині ліктя або під пахвою. Але, буває, що жінка хоче навпаки, візуально трохи зменшити надто пишні груди. Тоді необхідно звернути увагу на моделі з довгими лямками, які дозволять носити сумку ближче до стегон. Але в цьому випадку лямка має знаходитися на плечі, а не в ділянці грудей.

2) Якщо у жінки великі плечі, то сумку слід вибирати з великими масивними лямками без візерунків та декоративних елементів, що візуально врівноважують фігуру, не привертаючи зайвої уваги до повних рук.

3) Маленька або горизонтальна сумка тільки додадуть обсягу пишним формам, тому краще вибирати вертикальні сумки середніх розмірів, які візуально витягнуть жіночий силует, роблячи фігуру тоншою, і додаючи трохи зростання.

4) Великі округлі чи безформні сумки – невдалий вибір для пишної жінки. Розпливчастість форм лише підкреслять її постать у непривабливому ракурсі. Тому необхідно звертати увагу на вироби зі шкіри, нейлону, полотна та інших жорстких матеріалів з чіткими та класичними лініями.

5) Найкраще уникати великих візерунків та великої кількості декоративних елементів, які зовсім не виглядають з апетитними формами. Однотонна сумка з мінімумом прикрас буде гарним вибором.

6) Темні та пастельні кольори, звичайно, найбезпечніші для такої фігури. Але це зовсім не означає, що про яскравість можна забути. Спокійні та глибокі яскраві відтінки допоможуть цьому аксесуару стати родзинкою всього образу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email