Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно вибрати жіночу сумочку?

Категорії

Але це помилки. Жінки та дівчата чудово знають, що є сезонні сумочки. Це розглянемо пізніше, а зараз поговоримо про розміри сумочок. Розміри бувають різні: одночасно модні були маленькі - різновид клатчів, потім великі, в які входило все, що тільки можна покласти. Ось і поговоримо спершу, як правильно вибрати розмір сумки.


Як правильно вибрати розмір сумки

При виборі розміру сумки варто враховувати своє зростання. Так дівчата маленького зросту, купуючи сумки величезного розміру, виглядають дуже безглуздо. Ідучи, дівчина з такою сумкою виглядають як із саквояжем, милі дівчата це не гарно. Сумочку треба вибирати по ширині дві з половини вашої долоні і в довжину, коли носите на плечі, вона трохи не повинна діставати до талії. Якщо правильно вибрати сумочку, це виглядатиме естетично та красиво. Що не скажеш про дівчат із високим зростом, їм завжди легше підібрати сумку за розміром.

При виборі сумочки маленького розміру, наприклад, клатч або його різновиду, теж є свої нюанси, оскільки клатч можна носити на плече, так і через плече, що звільняє руки. Але багато хто і тут робить помилки. Клатч є вечірнього варіанта та повсякденний. Найчастіше на вулицях бачимо дівчат із вечірніми клатчами. Милі дівчата не плутайте звичайний день і той, коли йдете на вечірку чи дискотеку. До простих джинсів не підходить блискучий клатч, виберіть шкіряний або шкірозамінник прикрашений стразиками в невеликій кількості. Ось тоді виглядатимете елегантно.

Вибір сезонної сумочки.

Вибрати сумочку по сезону це найпростіше. Восени та взимку вибираємо темніші тони або просто хутряні, що підкреслює сезонний одяг. Що не кажи, але наш одяг у таку пору темніших тонів. Та й світла сумочка восени та взимку брудниться найчастіше. Ось і доводиться підлаштовуватись під погодні умови. Тут все й так зрозуміло. А у літній та весняний період вибираємо сумку світлих тонів, підкреслюючи свій яскравий одяг, піднімаємо собі яскравими фарбами настрій. І ось тут виробники, і дизайнери нас балують кольоровою гамою.

Актуальний колір сумочки у такий період найкраще білий. Так, як незалежно, який одяг не одягти, білий колір підійде до всього. Але також варто враховувати й інші яскраві кольори, які треба підбирати хоч до одного з елементів одягу або просто до макіяжу або до кольору лаку. Яскраві кольори добре підбирати не до одягу, а взуття. Зараз у наш час багато сумочок не купиш, щоб підходили за кольором індивідуально до кожного одягу. І тому вибираємо одну, але так, щоб сумочка була універсальна. Якщо вибираєте при покупці сумочку з дуже яскравим забарвленням, то не забувайте, що має підходити, або до кольору лаку, або кольору взуття. Інакше сумочка виглядатиме яскравою плямою і затьмарить вас повністю.

Коли купуєте сумочку, завжди сто разів перед дзеркалом у магазині покрутіться та розгляньте себе з усіх боків та подумайте, чи є у вас щось до неї. І як дивіться збоку. У таких випадках найкраще брати з собою не подружку, а свого хлопця. Хлопець завжди правду скаже, а подружка всупереч може щось сказати не те. Сподіваюся, що поради стануть у нагоді при виборі сумочки. Що не кажи, а сумочка найголовніший аксесуар для дівчат.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email