Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як вдало підібрати аксесуари до одягу

Категорії

Вибираємо сумочку чи клатч.
Костюм або сукня виглядатиме елегантніше із сумкою середніх розмірів із двома середніми ручками. Можливо довгий ремінець. Тоді сумку ви зможете носити через плече.

Великі шкіряні, замшеві або текстильні сумки добре виглядають, якщо ви віддаєте перевагу спортивному, sity або етно стилю. Вони підійдуть до шкіряного плаща або куртки, джинсів або кардигану. Вечірнє, святкове вбрання передбачає невелику сумочку або клатч. Виглядатимете приголомшливо, якщо ваша сумочка поєднується з взуттям.



Вибираємо ремінь чи пояс
Широкі яскраві пояси чудово доповнять сукню чи блузон. Кольорові пояси змістять акцент і будуть чудовою прикрасою, поряд із шарфиком. Пояси можуть бути різні? Зі шкіри, замші, текстильні та з металу. За кольором вони можуть бути в тон основний до одягу або в контрасті. Штани в стилі Класики прикрасить ремінець із металевою пряжкою. А ось строгий костюм або ділове плаття виглядатиме витонченіше, якщо ви одягнете вузенький поясок зі шкіри або замші.

Будь-яка сукня, костюм або пальто виглядатимуть оригінальніше, якщо ви підберете шарф, капелюх та рукавички. Вибираючи капелюх, підійдіть до дзеркала на весь зріст і побачите, наскільки він підходить до вашого одягу та до вашого стилю. Якщо капелюх «серйозний», то кольори краще підбирати бежевий, коричневий, сірий або кавовий.

Літні шарфи та хустки прикрасять будь-яку сукню, блузу та плащ. Принти можуть бути різного забарвлення. Шарф повинен підходити до нових туфлів, сумочки. Тоді ваш образ зміниться. Рукавички також слід вибирати під колір сумочки, взуття чи шарфу (капелюху).

Підбираємо біжутерію.
У моді безліч металевих, пластикових, дерев'яних прикрас. Біжутерія – це браслети, сережки, намисто та каблучки. Складіть повний комплект – намисто, сережки та браслет. Це можуть бути сережки та ошатне кольє. Біжутерія може бути контрастного кольору, а може бути світлішою або темнішою, ніж костюм або сукня.

Дорогі прикраси більше підійдуть до ошатної сукні з гарними туфлями. У повсякденному житті краще не носити дуже дорогі прикраси з дорогоцінним камінням, оформлені в срібло чи золото. Вибираючи прикраси на кшталт обличчя. Подовжена біжутерія більше підійде до круглолиці жінки. А якщо у вас тонкі риси обличчя, можна дозволити собі велику біжутерію. У всьому має бути міра. Не обвішуйте себе, як ялинку, сережками, кільцями, браслетами.

Будь-який аксесуар прикрасить саму непоказну сукню. Але, якщо ви неправильно підберете шарф, прикрасу, браслет, то зіпсуєте весь вигляд. Вчіться вибирати аксесуари таким чином, щоб вони органічно поєднувалися з рештою деталей гардероба.

Правильно та вдало підібрані аксесуари підкреслять ваш стиль та вашу індивідуальність.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email