Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як вибрати недорогу літню сумку

Категорії

Однак усі погодяться із твердженням, що в арсеналі у кожної жінки має бути не одна, а кілька сумочок, щоб можна було підібрати відповідну залежно від одягненого вбрання та заходи, на які треба вирушити. Особливо, якщо йдеться про літо, коли гардероб жінки рясніє абсолютно різними вбраннями.

Вибір потрібної літньої сумки - дуже складне, але дуже цікаве заняття, адже потрібно враховувати безліч аспектів: стиль, розмір, забарвлення і багато іншого. І звичайно, всім хочеться, щоб сумка не тільки була модною та красивою, а й практичною. Яку модель вибрати?



Поради щодо вибору літньої сумки

1. Матеріал. Актуальні в зимові місяці практичні сумки з товстої шкіри влітку змінюють полегшені тканини та грайливі кольори. Мабуть, одним із найкращих варіантів є солом'яні чи текстильні сумки. Вони місткі, зручні та чудово поєднуються з легкими літніми вбраннями.

Ефектно виглядають і сумочки в'язані гачком, а також пошиті з натуральних тканин - льону та бавовни.

Класичні шкіряні моделі теж будуть доречні, тільки замість темних відтінків краще вибирати яскраві або пастельні тони.

2. Колір. Правило про те, що взуття та сумка мають бути одного кольору, вже давно відійшло в минуле. Нині це зовсім не обов'язково. Головне, щоб вони добре поєднувалися між собою. Наприклад, взуття світлих відтінків добре підходять яскраві клатчі.

Якщо говорити про вбрання, то його деталі, що виділяються, повинні гармоніювати з кольором сумочки. Коли важко зрозуміти, яким аксесуаром краще доповнити ансамбль, варто зупинитися на нейтральному кольорі. Чорний, білий та бежевий одяг ефектно підкреслюють сумочки яскравих кольорів – блакитні, рожеві, сині.

Ті, що віддають перевагу класиці, можуть вибрати аксесуари спокійного кольору — бежевого, молочного, білого, кремового.

Що стосується принтів, то влітку абсолютним фаворитом є морська та квіткова тематика, горох та контрастні візерунки, а також етнічні мотиви.

3. Призначення. Вибираючи сумочку для повсякденного носіння, краще зупинитися на практичних містких моделях. У таку сумку спокійно поміщатимуться всі необхідні речі, з нею дуже зручно ходити на прогулянки.

Сумочка, призначена для вечірнього виходу, повинна бути жіночнішою і витонченішою. Дуже добре виглядають шовкові, атласні чи шкіряні клатчі. Вони можуть бути як яскравими, так і спокійного кольору, прикрашені стразами або паєтками або більш стриманими.

Вирушаючи на прогулянку з подругами та романтичне побачення, можна взяти з собою текстильну сумочку яскравого забарвлення, яке, звичайно, поєднуватиметься з кольором вбрання.

Для роботи. Діловий стиль вдало доповнюють класичні шкіряні прямокутні або трапецієподібні моделі. Строго, але дуже ефектно та елегантно виглядають сумки-конверти.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email