Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Яка сумка-холодильник підійде вам?

Категорії

Найоптимальнішим варіантом у цій ситуації буде придбання сумки – холодильника. Подібні охолоджувальні пристрої давно привернули увагу любителів виїзного відпочинку та й пропозицій даного товару в спеціалізованих магазинах дуже багато. Однак не варто вистачати першу сумку, що трапилася - холодильник тільки тому, що на ціннику написано «сумка - холодильник».

Технічно сумка – холодильник є контейнером із теплоізолюючим покриттям, у якому низька температура підтримується спеціальними охолоджувальними елементами – акумуляторами. Стандартна тривалість їх функціонування – близько доби, далі температура всередині сумки поступово зрівняється із температурою навколишнього повітря.


Сумки – холодильники розрізняються за своїми розмірами та формою, матеріалом виготовлення, охолоджуючим акумулятором.

Розмір.

Розміри сучасних сумок – холодильників варіюються від найменших під пару бутербродів до великих автомобільних контейнерів. Тобто під розміром сумки - холодильника мається на увазі її корисний простір для зберігання продуктів. Відповідно, для пікніка слід розглядати варіанти з таким внутрішнім об'ємом, який вільно вмістить кількість продуктів на день. На розмір також впливає кількість акумуляторів, що охолоджують, природно, що чим їх більше, то і сумка буде об'ємнішою. Сумка, об'ємом 20-30 літрів, цілком упорається із завданням зберігання продуктів на природі.

Матеріал

Зазвичай сумка-холодильник має три шари, і кожен шар виконаний зі свого матеріалу. Зовнішній шар, як правило, легко чиститься і не вбирає вологу. Зазвичай він виготовляється із всепогодної тканини. Другий шар покликаний зберігати всередині сумки накопичений холод і не пропускати її всередину тепло. Виконується він зазвичай із піни. Внутрішній шар сумки є матеріалом, що ізолює продукти від попадання світла. Важливо в момент покупки поцікавитися товщиною стін сумки, за яку відповідає другий шар з пінного матеріалу. Якщо він занадто тонкий, виробник явно схалтурив при виготовленні.

Акумулятори

Охолодні акумулятори – основна частина сумки – холодильника. Не будь їх, сумка перестане бути холодильником і перетвориться на звичайний переносний пристрій. Для сумки – холодильника на невелику родину цілком згодиться 4 акумулятори, що містять рідкий, гелеподібний чи кристалічний наповнювач.

Ще, при покупці сумки – холодильника, слід врахувати зручність перенесення. Сумка повинна мати зручні широкі ручки та ремінь для перенесення на плечі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email