Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Які сумочки мають бути в гардеробі та чому?

Категорії

Розглянемо основні види жіночих сумок:

Клатч – маленька сумочка, яка використовується в основному для «виходу у світ»: клуби, концерти, виставки. Нещодавно клатч набув нової хвилі популярності і вибрати відповідну модель можна в будь-якому галантерейному магазині або відділі аксесуарів великого рітейлера.

• Повсякденна сумка – вона ж Hobo Bag. Це сумка із м'яких тканин, середніх розмірів. Формою відрізняється закругленість контурів.

• Сумка мішок. Велика, містка сумка. Цей варіант завжди є у колекціях модних брендів. Використовується при невеликих мандрівках. Зручно взяти з собою в літак як ручну поклажу, в неї поміститься все: косметичка, книжка, пляшка води, плеєр, телефон із зарядним пристроєм, і ще багато місця залишиться.

• Прямокутна сумка з однією лямкою. Ця модель зараз надзвичайно популярна у чоловіків, але й жінки – прихильниці неформального стилю одягу дуже полюбили цю сумку. Вона зручна, надійна та містка, не займає собою руки.

Ділова сумка – відрізняється жорсткістю матеріалів та місткістю: ідеальна ділова сумка містить папку з документами у форматі A4.

Існують і багато інших видів сумочок , такі як кисет, сумка-муфта, Келлі - трапеціподібна сумка з ручкою та металевими застібками. Набір сумок у шафі залежить від стилю життя господині, але в ідеалі їх має бути не менше ніж 3.

Перша – повсякденна. Причому вона не повинна бути саме такою, як описано вище. Наприклад, дівчина - перукар або манікюрниця, що працюють за викликом додому, щодня носять із собою досить місткі сумки-мішки.

Друга повинна відрізнятися за кольором і розміром: якщо кожен день носити з собою великий мішок, можуть статися ситуації, коли він не буде потрібний або вигідніше виглядатиме інший колір. Третя сумка для світських виходів. Вона повинна максимально добре відповідати всім святковим вбранням, які є в гардеробі.

Якщо кольорова гама дуже різноманітна – клатч вибирають чорного чи білого кольорів . Важливо пам'ятати, що хрестоматійне правило про те, що колір сумки та взуття повинні збігатися вже не дотримується так ревно, тому виглядати стильно і не скотитися до несмаку зараз набагато простіше, ніж раніше.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email