Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Якою буде модна сумочка у 2016 році?

Категорії

Хутряна сумочка.
Більшість відомих дизайнерів трохи збожеволіли на хутряних виробах, тому не дивно, що вони створили сумку повністю з хутра . До того ж можна точно запевнити, що жодна тварина не постраждала, оскільки у тренді виключно штучне хутро.

На подіум вийшли моделі не лише із повсякденними сумочками з хутра, а також дівчата з хутряними рюкзаками, маленькими клатчами чи офісними портфелями. Дизайнери при цьому використовують різну довжину ворсу, що надає виробу велику текстуру, незвичайні малюнки та принти, та найрізноманітнішу кольорову гаму.


Сумка в тон поряд.
Декілька років тому існував тренд, що сумка дівчини повинна підходити під колір взуття, але це вже в минулому. Відомі будинки моди випустили колекції, в яких сумочка точно повторює принт, колір, матеріал вбрання. При даному поєднанні сумочка повністю зливається з вашим одягом і створює єдиний модний образ. Шкода лише, що така сумка не дуже практична, оскільки підходить лише під один комплект одягу, а не кожна дівчина захоче день у день ходити в тому самому.


Сумочки з короткими ручками.
Абсолютною фавориткою навіть не одного сезону, а цілого року стала сумочка із короткими ручками. Через величезну популярність даної моделі, дизайнери створили нескінченну кількість варіацій: це і сумка в етно стилі , хутряна сумочка , інкрустована стразами, дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням, всілякими малюнками та багато іншого.


Сумка-коробочка.
Сумочка у вигляді коробки абсолютно будь-яка за розміром, дуже популярна у новому році. У модних колекціях можна побачити не тільки величезні квадратні саквояжі та маленькі прямокутні клатчі, але й дещо цікавіше, наприклад, клатч у вигляді плитки шоколаду, коробочки з-під солодких парфумів відомого бренду, коробочки з-під молока, і ще купа різноманітних форм.


Побачивши все достаток в колекціях модних сумочок, можна однозначно сказати, що будь-яка навіть найпримхливіша дама знайде унікальний і підходящий для себе варіант. Тому вперед по магазинах за новою сумочкою, яка стане вашою супутницею на наступний рік.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email