Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Клатч "журнал" або сумка через плече

Категорії

Такий аксесуар як сумочка є важливою деталлю будь-якої дівчини. Це не просто аксесуар, а незамінний помічник, у ній дівчина носить усі необхідні їй речі. Тому при покупці сумочки до її вибору потрібно підходити з розумом. Сумкою можна виразити свій стиль, адже сумки бувають різних кольорів, розмірів та фасонів. У цій статті ми поговоримо про клатч "журнал" і про сумочки через плече.

Клатч у стилі "журнал" моє величезне кохання! Цей клатч став моєю знахідкою номер один. Просканувавши очима свій гардероб, я усвідомила, що така невелика, але дуже необхідна річ підходить під багато моїх образів, чи то ділової чи вуличної. Додавши цей клатч до спідниці олівець із суворою блузою, цей образ ставав грайливим, а не суворим.

Він чудово виглядає з багатьма літніми вбраннями, а в сірі осінні будні додасть Вашому образу яскравих ноток літа. Ця унікальна річ знайде своє місце в буденному та клубному житті. Представлена модель виглядає стильно та незвично. Знаходячись на вулиці з такою сумочкою, Ви притягнете погляди багатьох перехожих. При своєму невеликому розмірі клатч виглядає досить містким. Він представлений в широкому асортименті: різнокольорових принтів, фото знаменитостей і багато іншого на Ваш вибір. Основу клатчу складає пластиковий корпус, з нанесеним принтом та ремінцем-застібкою. Усередині клатч обтягнутий приємним на дотик сатиновим матеріалом. Елегантна застібка на магніті змусить вас думати про те, що у Ваших руках не просто клатч, а модна зброя цього сезону.

Сумка через плече ця модель, яка ніколи не вийде з моди. Її можна вважати універсальним рішенням для більшості стилів: вуличний, спортивний, casual. Якщо відстебнути ремінець, її можна використовувати під вечірній образ. Також вони стануть незамінною річчю для молодих мам, що дуже важливо для цієї моделі. Зазвичай вони дуже місткі.

Сумки через плече у використанні дуже зручні, руки залишаються вільними. Варіації цих моделей безліч чи це маленькі чи великі сумки. Щороку дизайнери втілюють у реальність свої креативні та свіжі ідеї у настільки необхідних у будь-якому образі сумочок.

На завершення хотілося б відзначити, що при виборі сумки найголовніше не забувати про почуття стилю. Неправильний вибір може докорінно змінити ваш стиль не на краще. Ця порада не є догмою, тому вибір завжди залишається за Вами. Бажаємо Вам вдалих покупок та поповнення свого гардеробу новими колекціями сумочок.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email