Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Шкіряні речі в гардеробі 2016 року

Категорії

Їм важко завдати непоправних механічних каліцтв чи поставити пляму, які нічим не можна буде вивести. А якщо навіть вам це й вдалося, то завжди можна поставити латку, яка лише додасть унікальності вашої речі. Потертості теж мають свій неповторний шарм. Деякі люди готові примусово зістарити свій виріб з метою надання їй ефекту «старовини». Вироби зі шкіри завжди актуальні та респектабельні. У догляді вироби невибагливі. Забруднення слід прибирати м'якою ганчіркою, змоченою у теплій суміші шампуню та води. Потім періодично натирати шкіру звичайним безбарвним кремом взуттєвим або воском.



Прати шкіряні речі в машинці не можна, необхідно вдатися за допомогою хімчистки. З недоліків можна відзначити, мабуть, лише високу ціну. Отже, трохи про тенденції на виріб із цього матеріалу. Як було вище згадано, в першу чергу це шкіряна спідниця. Дизайнери не обмежують фасону. Ви будете актуальні як у класичній спідниці-олівець, так і в бешкетній спідниці-сонце.

Носити такі речі переважно з укороченими светрами великої в'язки або тонкими і витонченими кофтами контрастного кольору. Це поєднання, грубості та жіночності, загальний тренд весни 2016 року. Також на піку популярності штани із цього ж універсального матеріалу. Тут починається гра кольору. Асортимент починається від класичних чорних штанів, а закінчується зухвало червоними. Поєднання речей приблизно таке саме, як і у колеги-спідниці з того самого матеріалу. Але необов'язково річ має бути повністю зі шкіри.

Багато речей виграють за рахунок змішування фактур та матеріалів. Наприклад, якщо ви придбаєте кофту з, наприклад, віскози з рукавами з натуральної шкіри, можна сказати, ви витягли щасливий квиток. Така річ буде самодостатня та цікава сама по собі. Аксесуари з вищеописаного матеріалу не втратили затребуваності і своєї неповторної розкоші. Шкіряні сумки, портмоне, ремені та гаманці завжди були невід'ємними речами у нашому житті. На жаль, багато продавців видають шкірозамінник за натуральну шкіру. Є кілька способів це розпізнати. Для початку візьміть річ у руки.

Шкіряний виріб швидко нагріється, шкірозамінник довго залишатиметься холодним. Натуральна шкіра не боїться заломів, тому сміливо згинайте і цим тестуйте річ. Є третій спосіб, але застосовувати його слід обережно, оскільки продавці в магазинах можуть його не оцінити. Необхідно піднести запалений сірник або запальничку до виробу і подивитися, як воно поводиться. Кожзам почне плавитися, вичерпуючи синтетичний запах.

Навіть без вдавання до тесту вогнем справжня шкіряна сумка не повинна випромінювати ніяких не властивих їй запахів. Якщо ж продавці б'ють паніку, бачачи ваші дії, ви можете попросити в них зразок матеріалу і провести свої досліди на ньому. Він зазвичай додається до більшості виробів. Особливо пильні покупцю можуть навіть запросити сертифікати відповідності продукції. Все це на слух здається складним, але повірте, краще витратити десять хвилин на ці нехитрі дії, ніж віддати кругленьку суму за підробку, яка не прослужить вам і сезону.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email