Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Червона шкіряна сумка

Категорії

Процес виробництва такої сумки не такий простий. Це пошук потрібної шкіри, потім обробка її. Також у такій сумці використовується найкраща фурнітура, і ретельно обробляються шви.

Червона шкіряна сумка може бути різних розмірів. Велика сумка підходить для мандрівників, маленька сумка підходить для бізнес-леді, що працюють в офісі. А ось клатч - ідеальний варіант для вечірнього виходу у світ. Червоний шкіряний клатч - ідеальний аксесуар, який вигідно підкреслить переваги вашого одягу та фігури.



Справжні та підроблені шкіряні сумки

Дизайнерські екземпляри шкіряних сумок поважають усі. Це сумки створюють такі дизайнери, як Гуччі, Ів Сен-Лоран, Шанель, Крістіан Діор. Такі сумки виробляються за допомогою високих технологій, і продаються в магазинах, що знаходяться у торгових центрах та у бутиках. Але вони мають той недолік, що вони дорогі, і всі можуть дозволити собі їх прибрести.

У зв'язку з цим великий розвиток отримав ринок підроблених сумок. Такі сумки є на вигляд повною копією сумок відомих дизайнерів. Вони виробляються з вінілу, і на дотик набагато жорсткіші.

Червона сумка зі шкіри крокодила

Червона сумка з крокодилової шкіри набула величезної популярності. Сумки з такої шкіри вже давно виробляють Гуччі, Луї Вуттон та Прада. Це практичні вироби, які можуть слугувати довгі роки.

Червона сумка зі шкіри алігатора може стати символом успіху і зробити елегантною будь-яку жінку, навіть ту, яка не має шикарного вбрання. Такі сумки носили зірки кінематографа, такі як Грейс Келлі, Марлен Дітріх, Інгрід Бергман. Навіть знамениті сумки Біркін спочатку створювалися з крокодилової шкіри, і потім отримували інше забарвлення.

Сумки Біркін відносяться до найдорожчих сумок у світі. Вони створюються зі шкіри крокодила, який водиться в морській воді, і прикрашаються коштовним камінням. Шкіра прісноводного крокодила менше підходить для створення сумки. Її якість гірша, до того ж прісноводні крокодили більш небезпечні.

Дешевші екземпляри шкіряних сумок робляться зі штучної шкіри зі вставками шкіри крокодила. Їх також можна використовувати протягом багатьох років. При покупці сумки треба звертати увагу на фурнітуру, яка вставлена в сумку, і якість блискавки.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email