Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Легкий вибір сумочки на сезон весна-літо 2016

Категорії

Чим тепліше стає погода, тим легше і невагоміше хочеться мати сумочку. Так само залишається популярним м'ятний колір з усією гамою його відтінків. Класичний варіант, коли сумочка підходить до взуття і ніхто не скасовував, але вітається і стиль, в якому гармоніюють між собою за кольором Ваша «скарбниця» і будь-який стильний аксесуар.

Прислухаючись до порад деяких стилістів, гармонійна сумка може навіть з Вашою яскравою помадою або манікюром. Сучасні модні тенденції дозволяють проявити себе і свою креативність будь-якій модниці, що наважилася на ризик.


Форма сумочок цього сезону пашить достатком, трендовими вважаються сумочки будь-якої геометричної форми: овал, прямокутник, квадрат, трапеція тощо. Для любительок неординарних речей можна спокійно набувати сумок у вигляді у формі дорогих серцю предметів або тварин: котів, собак, відеокамер тощо. Багато дизайнерів-початківців стали пропонувати послуги з пошиття на замовлення саквояжів в оригінальних формах.

Також окремої популярності набуває стиль бохо в сумках , стиль свободи, який характерний натуральними матеріалами та природними кольорами, дуже часто прикрашені бісером або вишивкою ручної роботи.

Нинішній сезон пропонує можливість вибрати та купити сумочку , яка підкреслюватиме Вашу індивідуальність.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email