Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Найкращі друзі дівчат – це наші сумки!

Категорії

Саме тому кожна модниця підбере для себе аксесуар у вигляді сумки у новому сезоні дві тисячі шістнадцятого року.

Сумки Прада завжди відрізняються своїм консерватизмом та елегантністю. Цього сезону моделі сумок Прада відрізняються новими яскравими фарбами та смужками у безлічі варіантів.

Сумка в руках, але не на плечі – це тренд сезону. Фактури сумок Прада не перестають тішити: від крокодилової до зміїної шкіри. Модний будинок Прада робить основний упор на смужки, їхня різноманітність радує око. Що стосується елегантності, то Прада, як ніхто, розуміється на витонченості.

Смужки на крокодилячій та зміїній шкірі надають сумці необхідну фактуру, у поєднанні з короткою ручкою подібні моделі виглядають вишукано та неповторно.

Бренд Армані – синонім бездоганного смаку. У цьому сезоні будинок Армані широко використовував палітру червоних відтінків та модних смужок. Цього сезону смужки на сумці перегукуються зі смужками на одязі, що надає шарму образу в цілому.

Звертаючи увагу на клатчі від Армані, потрібно відзначити поєднання кольорів і фактур. Модний дім Армані представляє цього сезону поєднання різних кольорів і обов'язкове поєднання фактур сумки та одягу.

Не втримався модний будинок і від свого безперечного авторитету серед фактур — зміїний принт.

У сезоні весна - літо 2016 Гучі створив колекцію, яка здатна задовольнити смак будь-якої модниці. Ні грама вульгарності, але водночас яскраві акценти та зміїна шкіра створюють незабутній образ.

Незважаючи на створені модним будинком Дольче та Габана тихі речі, такі як чарівна маленька сумочка — коробочка, у весняно-літній колекції дві тисячі шістнадцять хлопці відігралися за повною програмою. Яких лише аплікацій, страз, вишивки, прикрас не було на подіумі у їхній колекції сумок.

Створюється відчуття, що Дольче та Габана зібрали всі свої найкращі принти воєдино та реалізували це в колекції сумок. На цьому Дольче та Габана не зупинилися, гламурні хулігани пропонують публіці носити одразу пару сумочок. Стиль та екстравагантність цієї колекції сумок задовольнить неординарних модниць на створення крутих луків.

Версаче СС 2016 року взяли за основу традиційну форму сумок при поєднанні далеко не банальних кольорів. Міцно вкорінився тренд сезону у поєднанні принта, фактури, кольору сумок та одягу.

Крім сумок, модний будинок Версаче демонстрував рюкзаки, драпіровані вишивкою, стразами та паєтками. Малюнки нагадували луску риби чи шкіру змії, казкового персонажа з найпопулярніших мультфільмів.

Практично всі модні будинки в сезоні весна – літо дві тисячі шістнадцять зійшлися на одній істині – сумки необхідно носити в руках . Так, саме це сьогодні диктує мода.

Смужки, смужки, смужки - безперечний тренд дві тисячі шістнадцятого року.

Дорогі дівчатка, дівчата, жінки любите себе, підбирайте аксесуари грамотно і з почуттям стилю! Сучасна стильна жінка стежить за тенденціями моди, сумки завжди різноманітні в залежності від призначення. Якщо стежити за останніми новинками сезону, звання унікальної леді вам забезпечене.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email