Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Маленькі сумочки клатчі

Категорії

Історія появи

Родоначальником клатчу був гаманець. Згодом він ставав дедалі більше, і його почали ховати в одязі та вішати на пояс, рятуючи від злодіїв. Далі, гаманець перетворювався і став нагадувати клатч. У 20-х роках. ХХ сторіччя маленька сумочка пережила новий виток популярності. Крім того, Коко Шанель була першою власницею клатчу, декорованого діамантами.

Після Другої світової війни Крістіан Діор спалахнув бажанням створити новий незамінний аксесуар і представив його у своїй новій колекції, однойменній «newlook». Після успішного представлення цієї колекції маленька сумочка стала на піку популярності та обов'язковим атрибутом серед жіночих аксесуарів. Але не викорінилося ще оманливе твердження, що клатч можуть дозволити лише заможні дівчата.

На сьогоднішній день маленькі сумочки можна зустріти в будь-якому ціновому сегменті, різних моделях, кольорах, з вишивкою, бісером або паєтками. Навіть якщо прийняти той факт, що клатчі не місткі, але вони чудово тримаються в руці і повністю доповнюють вибраний образ.

Як і з чим носити клатч

Яскравий клатч підбирається під одяг спокійних відтінків та навпаки. Блискучі маленькі сумочки з бусинками та паєтками будуть доречними для вечірок. Фіолетовий відтінок вважається наймоднішим і найпопулярнішим кольором клатчу. Також популярними є леопардові та хутряні клатчі і не варто забувати про дорогі сумочки зі зміїної шкіри, декоровані діамантами. Суворі сумки чорного, золотого чи срібного кольору будуть чудовим варіантом для офіційних зустрічей.

Творчим натурам підійде оригінальний клатч із таких матеріалів, як солома, метал чи сітка. Для романтичних побачень дівчині краще вибрати легкий та різнокольоровий клатч. Класичні відтінки жовтого, червоного та синього, можна урізноманітнити лаковим зеленим або бірюзовим клатчем.

Для фатальних дівчат створені сумочки з м'ятої шкіри та металеві. Вже не перший сезон актуальними залишаються сірі клатчі. Повсякденні образи прикрасять молодіжні сумочки через плече. Вони відмінно підійдуть для роботи, навчання, звичайних прогулянок і більш місткі, ніж звичайні клатчі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email