Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модна сумка – яка вона? Маленька витончена чи велика містка?

Категорії

Але часи змінюються і сьогодні сумка це один із найбільш затребуваних аксесуарів і мода диктує форми та виконання. Огляньтеся, їх безліч, форм і кольорів, матеріалів, деталей фурнітури.

Скільки існує сумка у світі моди, стільки сперечаються дизайнери: якої форми та обсягу має бути наймодніша з них, з якого матеріалу та якого кольору, хто основний споживач?

Будь-кого – це єдина правильна відповідь. Можна законодавством моди ввести в ужиток будь-яку форму, колір, але це не означає, що інші стануть менш популярними. Що ж зараз пропонує промисловість сумок, розглянемо варіанти та їх споживача.

" Клатч " - з повною впевненістю можна сказати, що це найменший варіант. Навіщо він потрібен і кому. В першу чергу " клатч " це елемент на вихід у світ, для походів у ресторан і театр, для зустрічей з друзями, коли з собою немає необхідності брати нічого крім кредитки та ключів, ну хіба що телефон.

Матеріал відповідний, презентабельний, ефектний, з ніжної шкіри, що не претендує на зносостійкість. Клатч завжди був «сумкою в руках», але все частіше виробники додають знімний довгий ремінець або витончений ланцюжок, для зручності, тим самим частково наближаючи його до «крос-боді».

Щоправда, перше що спадає на думку, дивлячись на сумку «крос боді» - сумка листоноші . Адже саме звідти і ведуть коріння цієї форми. Насамперед зручність. Сумка, в якій міститься не так багато, але значно більше ніж у клатчі . Можна легко вмістити не тільки гаманець і телефон, але і планшет, а також значну кількість косметики.

Довгий ремінець перекинутий через плече звільняє руки. Затребувана у людей динамічних, легень на підйом. Звичайно, даний варіант затребуваний з різних матеріалів, але все ж таки найбільш популярними є щільні текстильні тканини і шкіра, що пройшла спеціальну обробку, після якої її не так легко пошкодити. Однією з найпопулярніших шкір для цієї форми є «саф'яно». Ця шкіра просто створена для повсякденного носіння.

"Все своє ношу з собою" - а це швидше про найбільший варіант - "шопер". Так, спочатку така сумка була призначена для покупок. Погодьтеся, дуже зручно вийти з такою торбою на роботу, а ввечері забігти до магазину. При цьому немає необхідності обтяжувати себе пакетами, все легко поміститься у велику сумку . Сьогодні різноманітність «шоперів» вражає. Це і величезні сумки без застібок, як і акуратні з безліччю блискавок та відсіків. І звичайно ж матеріал, який не буде зношуватися і не вимагає значного догляду.

І останнє, але не означає, що непопулярне – рюкзаки. Ні, не ті туристичні, з якими у дитинстві ходили у похід. І не ті громіздкі, з якими в гори йдуть альпіністи. Зараз рюкзаки – модний та зручний аксесуар, особливо затребуваний у молоді.

Шкіряні - восени та взимку, яскраві текстильні – навесні та влітку, вони повеніли місто і стали невід'ємною частиною життя людей. В основному молодь, але озирніться, і ви побачите людей середнього та старшого віку, підтягнутих, спортивних зі стильними та зручними рюкзаками на одному плечі.

Але при всій різноманітності форм і матеріалів, не варто забувати про головну якість – зручність. Вибираючи аксесуар важливо пам'ятати, він служить вам, а чи не ви йому. Мода диктує стиль, але стиль це насамперед комфорт та відчуття внутрішньої свободи. Адже почуття стилю не можна купити, його можна лише створити зсередини.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email