Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модно, красиво та просто!

Категорії

Образи під номером 1. Джинси, футболка/майка, кардиган та взуття на низькому ходу. Такий образ підійде для походу в університет чи інститут, прогулянки містом чи навіть поїздки кудись. Джинси потрібно підібрати по фігурі, щоб не було видно недоліків, футболки або майка можуть бути як облягаючими, так і вільнішими. Кардиган варто вибрати грубої в'язки, тому що подібні кардигани дуже модні цього сезону. Для зручності в образі варто додати взуття на низькому ходу: кеди, мокасини, балетки. Образ можна доповнити зручним рюкзаком або місткою сумкою та великими сережками, щоб була певна особливість.

Номер 2. Легкий шифоновий сарафан, джинсова коротка куртка та взуття на смак. Такий образ чудово підійде для навчання. Тоді до нього варто додати кеди або балетки, зручну сумку/рюкзак і довгу підвіску на великому ланцюгу як аксесуар. Образ підійде для побачення, тільки тоді варто змінити кеди на відкриті босоніжки або туфлі-човники та ланцюжок на акуратне намисто, щоб образ здавався легшим та м'яким.

Якщо потрібно створити суворіший образ, то ідеально підійде наступне поєднання: шифонова сорочка + строгі штани або спідниця олівець + жакет + гостроносі туфлі-човники. Колірна гама образу може бути більш ніж різноманітною. Не варто обмежуватись чорно-білими поєднаннями. Легко можна поєднувати штани приємного м'ятного відтінку з білою блузкою та кремовим або ніжно-рожевим жакетом та бежевими човниками. Такий образ не варто завантажувати аксесуарами. До нього варто додати просту містку сумку без зайвих деталей та окуляри. Тоді образ вийде дуже елегантним, не наляпистим і при цьому модним та свіжим.

Отже, були представлені три найпростіші способи, як виглядати красиво та модно і при цьому дуже зручно. Ці образи не вимагають особливих грошових витрат, але залишаються дуже модними та актуальними.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email