Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки весняно-літнього сезону 2016

Категорії

У наступному сезоні можна виділити кілька основних тенденцій.

1. Модні відтінки. У новому модному сезоні спостерігається приємна різноманітність та багатоцвіття. Актуальні яскраві, соковиті відтінки, що привертають увагу. Дуже стильно виглядатимуть такі кольори, як холодний рожевий, смарагдовий, бузковий, блакитний, жовтий, помаранчевий, кораловий, бірюзовий.

Вже протягом кількох сезонів у моді колір м'яти. Не буде винятком і весняно-літній період 2016 року. Хоча популярність цього відтінку дещо знизиться. Новинками стануть сумочки особливо модного кольору марсали, а також фіолетового. Тим же, хто хоче вибрати універсальний відтінок, який підходить до будь-якого вбрання, краще звернути увагу на бежевий відтінок. І, звичайно, завжди модні сумочки чорного кольору.

2. Модний принт. Навесні та влітку сумочки будуть не тільки однотонними, зустрічається безліч моделей, в яких поєднуються два і більше відтінки. Особливо бажаними для модниць будуть аксесуари, що поєднують у своєму дизайні відтінки зеленого та червоного, марсали та синього.

Крім того, дуже актуальними є різні принти – смужки, квіти великого розміру, етнічний орнамент. Такі малюнки не відрізняються суворим розташуванням. У моді хаотичність.

Трохи меншої уваги цього разу приділено хижим мотивам. Проте, леопардовий принт становив одну з основних тенденцій. Наприклад, стильно виглядатиме повний збіг сумочки та елемента одягу.

3. Модний декор. Міцне місце, як і раніше, займає така прикраса, як бахрома, яка посіла позиції лідера ще минулого року. Це пов'язано з тим, що дуже популярні навесні та влітку такі тенденції в одязі, як бохо-стиль, а також тенденції сімдесятих років. Урізноманітнить модні сумочки та прикрасу бісером.

Нерідким гостем на модних показах були аксесуари, декоровані мозаїкою, малюнком із маленьких плиток, натуральним камінням. Для вечора створені більш розкішні екземпляри – тут є коштовне каміння, стрази Сваровські, золото та срібло.

Але не менш актуальні і прості моделі сумок з мінімумом прикрас.

4. Модний об'єм. В даному випадку можна помітити, що два модні напрямки абсолютно суперечать один одному. Дизайнери пропонують або величезні моделі, в яких поміститься все необхідне, або навпаки, дуже маленькі сумочки. А ще однією з новинок сезону стане мікросумка , в якій знайдеться місце лише для телефону.

Дуже модно в новому сезоні носити не одну, а одразу дві сумочки. Одну велику, і одну маленьку. Обидві сумки виконані з одного матеріалу та в одній кольоровій гамі.

5. Модний матеріал. Дуже незвичайними у теплому сезоні стануть хутряні деталі на сумках . З такого матеріалу буде виконано, наприклад, ручки сумочки або інші невеликі деталі.

Все також у тренді такі фактури, як замша, та шкіра рептилій.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email