Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні аксесуари весна-літо 2016

Категорії

Модні аксесуари весна-літо 2016 відрізняють насичені колірні відтінки, досить зухвалі рішення, поєднання, здавалося б, непоєднуваних матеріалів та фактур. Тут існує два напрямки - надають перевагу аксесуарам з натуральних матеріалів - шкіри, хутра, каміння. І друге – вони мають бути максимально великими, чим більше, тим краще. При цьому форма, наприклад, прикрас витримана у стилі мінімалізму – найчастіше це геометричні форми.

Сережки цього року мають бути великими, вони практично стосуються плечей. Щодо їх форми – це сфера, складні поєднання геометричних фігур. Сережка може бути і одна – це зараз у моді. Модні матеріали – перли, бурштин, срібло.

Не перший сезон у моді чокери - намисто, що охоплюють практично всю шию і щільно сидять. Модні також намисто в етнічному стилі – вони, навпаки, довгі і можуть спускатися до самої талії.



Стильний дорогий годинник давно перестав виконувати функцію лише покажчика часу. Зараз цей аксесуар підкреслює статус та смак своєї господині. Цього сезону модний незвичайний годинник. Наприклад, оригінальної форми або мають кілька браслетів.

Ремені давно вже перебралися з чоловічого одягу до жіночого, і тепер виконують більше декоративну функцію, ніж практичну. У жіночій моді ремінці підкреслюють тонку талію, є контрастним яскравим штрихом в одязі, є завершальною деталлю образу. На модних подіумах представлена велика кількість різних ременів - довгих і тонких, що обертаються навколо талії кілька разів, контрастних кольорів, що зав'язуються бантом або дуже широких. Ремені можуть бути декоровані, але без надмірностей.

Літні шарфи та хустки, на відміну від зимових, покликані бути яскравим доповненням до одягу, завершенням образу. У моді різні шарфи. Головне – правильно їх носити. Довгі можна кілька разів обернути навколо шиї, а вже як зав'язати бант або вузол – існує безліч варіантів. Короткі шарфи більше нагадують краватку. Вони чудово підійдуть як доповнення до офісного або спортивного костюма.

Чоловічі краватки теж перебралися до жіночої моди. Вони перетворилися із суворого аксесуара на грайливі мереживні краватки до ошатної сукні, широкі краватки до ділових костюмів, їх прикрашають асиметричні краї, вишивки, аплікації.

Колготки і панчохи в сезоні, що наступає, теж досить оригінальні. Дизайнери пропонують колготки в сіточку, ажурні, а для найсміливіших - прикрашені вишивкою та камінням. Непогано виглядають туфлі та шкарпетки з однаковим оздобленням.

Головні убори – цього літа будуть модні капелюхи з широкими полями. Це так романтично та рятує від літньої спеки. Діловіший образ – капелюхи в чоловічому стилі з невеликими полями. Ну і, звичайно, бейсболки та кепки, без яких не обходиться жодне літо.

За допомогою аксесуарів можна створити оригінальний, неповторний образ та виглядати стильно. Головне прислухатися до тенденцій сучасної моди та вибирати з них своє, індивідуальне, неповторне.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email