Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні та стильні жіночі сумки 2016

Категорії

Докладніше про сумки 2016 року

У 2016 році модні різні кольори та фактури, тому вибрати модель буде нескладно – головне, щоб вона підходила до вашого образу. Основним чинником у виборі сумки, як завжди, залишається її призначення. Для офісу це традиційні квадратні та прямокутні моделі із закругленими кутами, для вилазки до клубу або на побачення – невелика яскрава сумочка, ридикюль чи клатч, ну, а для прогулянки на пляж – об'ємна м'яка сумка.

Щодо розміру, тренд цього року – сумки середнього розміру, і на піку залишається сумка листоноші – невелика, квадратна, на довгому ремінці. Така сумочка може стати вам універсальним аксесуаром і в офісі, і на прогулянці - все залежить від вашого образу.



Цього року дизайнери вирішили побалувати модниць небувалою різноманітністю фактур – у моді і хутро, і всілякі поєднання тканин та шкіри, пластику та дерева. Великі масивні застібки, яскраві кольори та принти у стилі коміксів – різноманітність деталей та рішень змушує очі розбігатися та дуже ускладнює вибір. Вуха в минулі часи, коли в моді було щось одне, і настав час еклектики.

Зупинимося на основних стилях та моделях:

Для офісного стилю – сумка-боулер, рідікюль, велика прямокутна сумка.

Для виходу на побачення чи прогулянку, залежно від обставин – клатч, сумка-листоноша, сумка-рюкзак, а також сумочки різних форм – що тільки не побачиш у руках у сучасних модниць.

На прогулянку з подругами або магазинами можна взяти і велику об'ємну сумку, і ридикюль, і рюкзак - це справа вашого особистого вибору і зручності.

І, нарешті, колір сумочки. Цього сезону, можливо, всі – неонові та пастельні відтінки, хутро, шкіра рептилії, шотландська клітина, аплікації та принти. Експериментуйте. Підбирайте сумочки до туфельок, куртки, кольору манікюру – головне тут не перевантажити образ. І пам'ятайте – дівчині завжди потрібна ще одна сумочка!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email