Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки 2016

Категорії

Які ж нововведення приготували для світу цьогорічні модні будинки?

Сумки з хутра
Таке новомодне явище, як хутряні сумки, вже відзначене критиками як головний тренд сезону. Не важливі форма сумки та кількість хутра, головне – текстура та неповторний малюнок. На показах мод можна побачити різноманітні кольори та текстури, які роблять найпростіші форми унікальними та неповторними. Сумки із хутра однозначно є фаворитом 2016 року.

Сумки-кишені
Ще одна нова тенденція у світі моди – це сумки-кишені . Вони є частиною одягу, наприклад куртки або джемпера, але ясно видно, що це сумки. Таке рішення здається чимось зовсім новим та несподіваним, проте безперечно відповідає реальності 2016 року.

Сумки-коробки
Все частіше на подіумах можна помітити строгість та консервативність форм. Це відбилося на сумках: квадратні, у вигляді коробок моделі все частіше помітні на показах мод. Багато хто схожий на валізи, інші і справді нагадують звичайні картонні коробки. Незважаючи на нудність і простоту форми, дизайн та прикраси квадратних сумок досить різноманітний і може сподобатися будь-якій жінці.

Бахрома з 70-х
Замшеві сумки з довгою бахромою та пензликами знову в моді. Над такими моделями дизайнери мало експериментують, довіряючись класиці. Такі сумки відрізняються об'ємністю та відтінками коричневої гами. Однак сумки з бахромою вміло поєднуються із сучасними образами, а правильна форма може зробити навіть цей елемент 70-х романтичним.

Барвисті та блискучі
Незважаючи на популярність перелічених новинок, класичні форми сумок залишаються більш універсальними, а значить у дизайнерів є можливість втілити свої фантазії в обробці. Різноманітні барвисті принти та аксесуари у вигляді об'ємних брелоків та пензликів можна побачити на сумках 2016 року . Декорування сумок різними образами та фігурами вже стало майже мистецтвом. Не варто забувати і про блиск: золото та срібло допомагає сумкам сяяти.

Геометричні новинки
Круглі, трапецієподібні, овальні, циліндричні, шестикутні – для нового сезону немає перешкод. Різна геометрія сумок 2016 вражає уяву. Дуже популярні сумки , зроблені з різних маленьких сегментів. Також конструкція деяких сумок дозволяє побачити 3D-ефект. Крім класичних фігур помітні і моделі у вигляді різних предметів, наприклад, книги або губки для миття посуду.

Металеві ланцюги
Улюбленими ручками для сумок вже кілька сезонів поспіль є металеві ланцюжки. У 2016 році вони набули більш короткої довжини і темного кольору, а розмір ланок варіюється від середніх до великих. Що ж до декору самих сумок , то тут ланцюги також використовуються досить активно.

Сумки-конверти
Сумки-конверти – це збільшена версія клатчу. Вони функціональні, також підійдуть як для роботи, так і для вечірки. Велику популярність набули моделі зі зміїної шкіри та темного хутра.

Рюкзаки
Рюкзак - напевно найзручніший різновид сумки . Саме він найбільше підходить для подорожей та повсякденних справ. Саме тому модні будинки не забувають представляти світові нові дизайни рюкзаків. Цього сезону забарвлення з різних сегментів та оздоблення з хутра знаходяться на вершині популярності.

Новий сезон 2016 року обіцяє бути геометрично незвичайним, яскравим та з легким нальотом духу 70-х.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email