Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки 2016 року - огляд основних трендів

Категорії

Жіноча стильна сумка , так само як і будь-який інший жіночий аксесуар, має бути в першу чергу гарної якості. Цей аксесуар служить для носіння всього необхідного. І більшість жінок намагаються покласти туди найбільше речей.

У 2016 році модними та актуальними стануть жіночі сумки виконані з хутра , хоча за своєю міцністю та надійністю вони поступаються місцем сумкам з інших матеріалів. Жінкам запропонують великий вибір сумок із хутра, які мають різну форму, різну довжину хутра та різний колір. Також будуть актуальні хутряні сумки із малюнком.

Тим, хто віддає перевагу більш міцній і надійній жіночій сумці , але не хоче відставати від моди, можна вибрати сумку з іншого, міцнішого матеріалу, але має вставки з хутра. Також актуальними будуть сумки із натуральної шкіри або із замінника шкіри. Такі сумки вважаються одними з найміцніших.

Є думка, що яскраві кольори сумок підходять лише літніх місяців. Але в 2016 році дизайнери випускатимуть сумки яскравих відтінків , які легко поєднуються з осіннім та зимовим чином. Але при виборі яскравої сумки не можна забувати, що така сумка виграшно виглядатиме з одягом темних тонів. Звичайно, класичний чорний колір сумки, як і раніше, залишиться в моді.

Дизайнери представлять покупцям не тільки однотонні сумки , а й сумки з малюнком , принтом та іншими доповненнями. Наймоднішими малюнками будуть геометричні, абстрактні та незвичайні звірині принти. Подібні малюнки можна буде зустріти цього сезону не лише на сумках, а й на одязі і навіть на взутті.

Якщо говорити про форму сумки, то цього сезону залишаються затребуваними сумки великих розмірів . До речі, це не лише модно та стильно, але й дуже зручно. Сумку великого розміру оцінять, наприклад, жінки, які працюють в офісі, або студенти, яким іноді доводиться носити велику кількість книг і підручників. У таку сумку легко поміститься планшет.

Велика сумка, це звичайно добре, але вона буде не зовсім доречною на вечірці, в театрі або за будь-якого іншого подібного випадку. Тому в моді також будуть сумки маленьких розмірів , а також сумки-клатчі . У такій сумці легко помістяться телефон, люстерко, губна помада та інші необхідні дрібниці.

Буде великий вибір клатч як для повсякденного образу, так і для якихось особливих випадків, наприклад, для вечірки. Що стосується ручки у сумки, то цього сезону особливо популярними будуть сумки, які можна носити на плечі . Клатч також можна буде носити на плечі. У моді не лише сумки м'якої та вільної форми, а й тверді сумки.

Такі сумки особливо матимуть попит у тих дівчат і жінок, яким часто доводиться носити з собою різні документи та папери, тому що вже перевірено, що такі речі найкраще зберігаються саме в твердих сумках відповідного розміру .

У будь-якому випадку, кожна жінка зможе цього сезону вибрати і купити таку сумку , яка відповідатиме всім її вимогам.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email