Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки 2018: всі тенденції, кольори та моделі

Категорії

Як відомо, жіночих сумок багато не буває. Це незамінний аксесуар, що дозволяє доповнити образ і зробити його яскравішим.

3 головні тенденції 2018, актуальні для жіночих сумок
На тижнях моди, що пройшли нещодавно в Парижі, Мілані, Нью-Йорку та Лондоні, тему жіночих сумок було розкрито повною мірою. Цьому аксесуару відводилася одна з провідних ролей у побудові модних жіночих образів 2018. Якщо минулого сезону жіноча сумка частіше була яскравим акцентом, що кричить, то наступного сезону весна-літо сумка буде доповненням образу цілісного за стилістикою та кольоровою гамою.

Серед новинок, які безпосередньо відносяться до жіночих аксесуарів, можна виділити три головні модні тренди сезону:

Тренд на сумки №1: Спортивна тема
Спорт, як філософія здорового способу життя та динамічного ставлення до нього, пропагується дизайнерами не перший рік. Спортивні елементи додаються як у повсякденному житті, так і вечірні образи. У зв'язку із цим залишиться актуальною тема спортивних сумок. У моді будуть рюкзаки зі шкіри та прозорого пластику, сумки формою нагадують тубус, сумки-мішки.

Тренд на сумки №2: Аксесуари зі шкіри рептилій
Торік неймовірно популярним були сумки та модний одяг зі шкіри пітона. Цього року практично на кожному показі можна було побачити моделі з сумками з крокодилової шкіри різних відтінків та моделей. Плюс у тому, що сумки зі шкіри крокодила більш практичні. Що стосується форми, то як ділову сумку вибирайте модель "тоут" квадратну або прямокутну або модель "сетчел" у вигляді ящика.

Тренд на сумки №3: Прозорі сумки із пластику
Жіночий верхній одяг та аксесуари із пластику - це головна новинка сезону весна-літо 2018. Найкраще цей модний тренд представлений у колекції Chanel. Карл Лагерфельд розкрив тему головної рушійної сили природи – води та переніс її на подіум. У колекції було безліч прозорих елементів, верхнього одягу із пластику та взуття з прозорими вставками. На основі всієї пишності створювалися дивно легкі образи. Якщо ви дійсно хочете бути в моді цієї весни, обов'язково придбайте об'ємну прозору сумку, а щоб її прозорість не стала проблемою, носите її в тандемі з клатчем.

Модні моделі сумок
Достаток моделей модних сумок можна лише порадіти. Актуальні сумки різних розмірів: від мініатюрних клатч до моделей оверсайз. Найбільш трендовими вважаються сумки на поясі, модель Cross body (невелика сумка на широкому широкому ремінці через плече). Також у моді класичні ділові сумки квадратної чи прямокутної форми у вигляді валізи, рюкзаки зі шкіри та сумки-мішок.

Модні кольори сумок 2018
Сезон весна-літо завжди відрізняється своїм романтичним настроєм, тому в комплект до сукні з квітковим принтом як ніколи краще підійде модна сумка рожевого, бузкового, блакитного або світло-зеленого відтінку.

Ділова сумка все ж таки повинна бути класичного кольору: чорного , сірого, коричневого або білого, допустимі лише кольорові вставки. Повсякденна сумка також може бути чорною, але з квітковим принтом чи аплікацією.

Головним кольором 2018 року дизайнери називають жовтий, тому яскраві аксесуари повинні з'явитися в гардеробі кожної дівчини, що відстежує модні тенденції.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email