Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки на довгому ремені

Категорії

Якщо ви шукаєте модні доповнення, обов'язково треба вибрати сумку на довгому ремені. Такі аксесуари є охоче вибираються прихильницями моди. Популярні в попередні десятиліття сумки, що носяться на ремені, були забуті на деякий час, щоб зараз пережити свій ренесанс.

Яку сумку вибрати?

Наймодніші моделі представлені у формі підкови, що говорить про стиль Дикого Заходу, або в стилі верхової їзди. Напівкруглі місткі сумки - це майбутній хіт. Серед модних кольорів переважають: теплі відтінки коричневого, карамельного та чорного.

Мішки - як вони модні?



Варто зробити ставку на елегантні версії, що нагадують, наприклад, шкіру крокодила. Можна вибрати напівматові моделі або замшу з бахромою. Чорні мішки будуть універсальною сумочкою на кілька сезонів. Такі аксесуари доповнять спортивні набори із просторими брюками. Модними будуть також сумки у відтінках сірого, червоного та оливкового.

Тенденції сумок – на які спокуси слід спокуситися?

Ви можете зробити ставку на доповнення в трохи блискучих версіях. Чим футуристичніша форма сумки, тим краще. Такі гаджети підкреслюють спокійні образи, наприклад, маленьку чорну сукню та звичайні туфлі. Для особливих випадків ви можете створити свій дизайн та збагатити художніми елементами. На вас чекають моделі з ілюстраціями, вручну намальованими картинками або написами. У трендах, як і раніше, залишаються фольклорні сумки з регіональними акцентами.

Робіть ставку на вічні сумки

Практичним рішенням щодня будуть портфелі на довгому ремінці. Робіть ставку на версії, що поєднують кілька відтінків і фактур матеріалів. Звертаємо вашу увагу на стиль рок. Таку сумку можна взяти із собою на роботу чи до університету. До неї можна сховати необхідні протягом дня речі. Довгий ремінь надасть сумці сучасного характеру. Робіть ставку на вироби з гладкої шкіри класичних кольорів – чорного, сірого, бронзового. У свій гардероб підберіть великі клатчі на довгому ремінці, у тому числі віджети зі швидким замком. Варто спокуситись на світлі відтінки: бежевий, білий, кавовий. На вечір підійдуть маленькі замшеві клатчі зі шкірозамінника. У цьому випадку виберіть міні-версію.

Наймодніші деталі, модні тенденції сумок – на що звертати увагу?

З настанням теплих днів вам не пройти байдуже повз невеликі сумки на довгому ремінці в пастельних тонах. Хіт, що тримається вже кілька сезонів, це невеликі сумочки на ланцюжку. Модні аксесуари на довгому ланцюжку мають бути забезпечені оригінальними застібками. Металеві замки, клямки, видимі замки – це основні елементи сумочки. На панелях є великі металеві пряжки. Популярними будуть плетені та стьобані сумки. Необхідно звертати увагу на деталі, такі як вишивка, декоративні оздоблення краю, рядки та доповнення у вигляді ланцюжка.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email