Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки сезону осінь 2016

Категорії

Не секрет, що правильно підібрана сумка може стати чудовим доповненням будь-якого образу. Восени є безліч різних варіантів, що дозволяють створити теплі образи, не позбавляючи себе містких, але в той же час, модних сумок. Які моделі актуальні в наступному сезоні?

Сумки курно-рожевого відтінку, а також кремові будуть у моді весь осінній період, незважаючи на велику популярність у літню пору року. Проте, на відміну літнього періоду, є кілька нових правил під час створення образу. Не варто комбінувати сумку з кольором взуття, цього сезону краще зіграти на контрасті або підібрати взуття суміжного відтінку.

Бахрома у сезоні 2016 набирає культових обертів. І сезон осені 2016 року не залишився без її впливу. У моді сумки з бахромою найрізноманітніших довжин та моделей. Можна таку сумку поєднувати з квадратним підбором взуття, що створить незвичайний та зухвалий образ. До речі, такий віяння моди прийшов із стилю бохо.

Волани також не залишились у сезоні літа та перейшли з колекціями в осінній період. На подіумах були помічені моделі абсолютно різних розмірів і забарвлень, найголовніше правило - вибирати саме те, що припало до душі та стилю, до певного заходу.

А для шанувальниць багатого образу із стилю 20-х років ідеально підійдуть сумки з різними дизайнерськими прикрасами. Навіть на невеликих клатчах деякі модні будинки примудрилися розмістити цілі шедеври світу моди. Але при створенні образу з такою сумкою варто пам'ятати, що сукня або водолазка повинні бути стриманішими, інакше можна створити не модну цибулю, а кітч.

У світі сумок перли цього сезону актуальні, як ніколи. Цей незвичайний камінь привернув увагу дизайнерів з усього світу. До того ж, він ідеально підійде для любительок елегантності та розкоші.

А для тих, хто став жертвою осінньої хандри, на допомогу прийдуть досить милі варіанти сумок у вигляді тварин. Мабуть, дизайнери іменитих будинків моди вирішили впасти в дитинство або увічнити пам'ять про своїх домашніх вихованців. Як би там не було, сумки у вигляді кота чи собаки зігріють у холоди та піднімуть настрій у період осінньої депресії.

Моделі сумок з кишенями-відлуння стиль мілітарі. Сьогодні в моді різні варіанти моделей сумок із справжніми та хибними кишенями найрізноманітніших форм та розмірів. Тому для шанувальниць порядку в сумках і моди одночасно, такий варіант стане найбільш вдалим.

Тепер кожна модниця зможе без помилки вибрати саме ту сумку, яка до вподоби і не відставатиме від тенденцій моди.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email