Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки весна-літо 2016

Категорії

Одне зрозуміло точно: однією сумкою не можна буде обійтися, тому що серед множини, представленої дизайнерами, складно буде вибрати ту одну єдину.

То які ж сумки будуть модними навесні та влітку 2016?

1. Червоний колір або колір триколору. На подіумах був представлений дуже свіжий вогненно-червоний колір, який гіпнотизує та зосереджує всю увагу на собі. Цей же колір входить у біло-синьо-червоний триколор. Це те саме, як носити річ, зроблену з прапора Франції чи Росії. Дуже патріотично. І також асоціюється з морською тематикою.

2. Сумка-хамелеон . Дизайнери запропонували дуже цікаву концепцію - підбирати сумку , зроблену з такої самої тканини, як одяг. І вся композиція зіллється воєдино. Правда знайти однотонну сумку буде проблематично, але якщо це вдасться зробити, образ оцінять абсолютно всі модники.

3. Зміїна шкіра. Поверхня, що імітує шкіру тварин, а може, і зроблена з неї, завжди приваблює багатьох дизайнерів. Але на зміну леопардового забарвлення приходить зміїна шкіра.

4. Що більше, то краще. У століття прогресу, збільшення обсягів інформації збільшуються і сумки. Причому не лише у розмірі, а й у кількості! Незабаром буде модно носити як мінімум 2 сумки. Причому не обов'язково щоб вони були різного розміру. Тут уже як фантазія підкаже.

5. Маленькі сумочки . Такі сумки мають бути настільки маленькими, щоб жінка змогла взяти з собою мінімум речей. І за розміром вони не більше гаманця чи чохла від телефону. Проте така сумочка виглядає елегантно і робить образ витонченим.

6. Смуги. Вони можуть бути будь-якої ширини та частоти. Особливо будуть актуальні влітку, бо смужки на білому тлі нагадують морську тематику та створюють літній настрій.

7. Тоут. Сумки - тоут гаряче улюблені всіма модницями через свою місткість і можливість створити величезну кількість різних образів. Кутюр'є всього світу особливо радять класичні кольори: червоний, синій, чорний.

8. Валіза. Тут мають на увазі не звичні всім валізи для подорожей, а форма сумки , що імітує валізу в зменшеному вигляді з ручкою для зручності. Виглядає такий витвір дуже мило.

Тепер тільки залишилося з цієї множини варіантів вибрати щось своє, що допоможе прикрасити ваш весняний або літній образ.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email